Política

Compromís per Ontinyent farà una assemblea oberta a la ciutadania

Està prevista per al proper 3 d'octubre a les 20 a la seu de Compromis al carrer Maians 23 enfront de la Casa Santa Bàrbara

La portaveu local de Compromís per Ontinyent, Elvira Tortosa explica que l'assemblea, impulsada pel col·lectiu local de Compromís, està oberta a tota la ciutadania, i que tindrà lloc el proper divendres 3 d'octubre, a les 19.30 hores, a la seu de la coalició i que no descarten fer la propera en un local públic.

Compromís ha organitzat a Ontinyent una assemblea oberta a la ciutadania per tal d'aportar idees sobre el municipi i plantejar possibilitats de futur.

Per la seua banda Joan Gilabert, portaveu comarcal, “des de Compromís volem obrir el nostre projecte a tot el poble, i per això precisament volem que siga una assemblea oberta. Volem convidar a tota aquella gent que vulga vindre proper divendres 3 a participar, a dir la seua, a fer propostes, crítiques i a implicar-se en aquesta manera de treballar des de la base que representa Compromís”.

Tortosa també ha informat també de que “l'executiva es segueix treballant per tal d'aconseguir apropar-se a la ciutadania i intereaccionar amb ella.

Tots dos coincidien en que és molt important que Compromís celebre la seua primera Assemblea Oberta des que es va constituir la nova executiva a Ontinyent.

Amb esta jornada de treball, que vol contar amb la participació d'entitats cíviques, col·lectius socials i sindicats, Compromís vol mantenir el pols amb la realitat social, incorporant els coneixements de la ciutadania i la força innovadora de la seua societat civil.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

tribunals

Citen a declarar Rovira i els investigats per Tsunami per videoconferència

barcelona
guerra a europa

Ucraïna relleva el cap militar de la regió de Khàrkiv

barcelona
estats units

A Trump el preocupava un escàndol sexual, segons el seu exadvocat

barcelona
guerra a europa

Rússia pressiona Khàrkiv i avança al nord de la regió ucraïnesa

barcelona
política

Ponsatí deixa la primera línia política

barcelona
estats units

Trump lidera les enquestes amb Biden tocat per Gaza

barcelona
POLÍTICA

L’ANC reclama a l’independentisme bloquejar el possible govern d’Illa

barcelona
política

Parlon: “El PSC no donarà suport a una investidura de Puigdemont”

barcelona
política

Aragonès deixa la primera línia política

barcelona