Política

Herrera i Camats participen al 9-N per “plantar cara” al govern espanyol

Un vota 'sí-no', l'altra 'sí-sí' i tots dos exigeixen a l'Estat que prengui nota de la mobilització massiva dels catalans

Fan una crida a què tothom signi la denúncia política contra l'executiu espanyol que es farà arribar a l'ONU i a les institucions europees.

Els coordinadors nacionals d'ICV, Joan Herrera i Dolors Camats, han acudit durant el matí als seus respectius locals de participació per votar en el procés participatiu d'aquest 9-N. Herrera, amb un sí-no, i Camats, amb un sí-sí, han remarcat que amb la participació massiva d'aquest diumenge, els catalans “planten cara” al govern espanyol i el seu bloqueig a la consulta. Tots dos han exigit a l'Estat que prengui nota de la voluntat de Catalunya de votar per decidir el seu futur i han subratllat que el referèndum o consulta continua pendent. A més, han fet una crida a què tothom signi la denúncia política contra l'executiu espanyol que es farà arribar a l'ONU i a les institucions europees.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia