Política

Mas: “Ens hem guanyat el dret a un referèndum definitiu”

El president de la Generalitat subratlla que quan s'està en democràcia “no agrada escoltar certes intimidacions, que són d'altres èpoques”

Artur Mas assegura que “l'únic” responsable del que passa avui és ell i el seu govern

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha votat aquest diumenge ‘sí-sí' a les dues preguntes i ha defensat el procés participatiu del 9-N: “Després de tot el que hem fet, ens hem guanyat el dret a un referèndum definitiu; si pot ser, pactat amb el govern” espanyol.

“No entenc que Rajoy digui que això no és un referèndum ni una consulta” però que busqui bloquejar-lo als tribunals, ha dit després de votar a l'Escola Pia Balmes de Barcelona, i ha justificat el seu doble ‘sí' al·legant que ha arribat a la conclusió que aquesta és la millor opció.

Mas ha assegurat que ha costat enormement arribar fins a aquest procés participatiu del 9-N i ha afegit: “Que ens deixin tranquils: Quan s'està en democràcia no t'agrada escoltar certes intimidacions, que són d'altres èpoques”.

Preguntat per la demanda presentada per UPyD, el president de la Generalitat ha volgut subratllar: “Avui no hi ha director d'escola, hi ha voluntaris. Per tant, l'únic responsable del que passa avui sóc jo i el meu govern”. I ha assegurat que no enviaran els noms dels voluntaris a la Fiscalia. “Ladran, luego calbagamos”, ha etzibat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia