Política

L'exalcalde de Paterna amaga intencionadament l'empresa de Londres

Compromís per Paterna portarà a la Fiscalia la declaració de béns i la documentació de la creació del negoci londinenc de Lorenzo Agustí

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que l'ex alcalde de Paterna “amaga l'empresa que es va muntar a Londres tal i com demostra la seua declaració de béns, publicada pel Butlletí Oficial de la Província (BOP), mentre encara era alcalde del municipi amb dedicació exclussiva”.

Per a Ramon és aquesta “una treta, la de la informació que apareix al BOP, amb la qual fa la del ‘despiste' per evitar conseqüències amb el que podria ser una incompatibilitat de càrrec públic amb una activitat privada”.

Lorenzo Agustí va dimitir el dia 30 de juliol oficialment i l'empresa està al registre d'empreses anglés amb data 24 de juliol, quan encara era alcalde de Paterna. Però a la declaració de béns que ja és pública no apareix cap indici d'Environmental Solutions Consultants Limited. Una empresa de la qual Agustí és el director i l'únic accionista, creant-la amb una lliura de capital.

Per tot això, el grup polític ecovalencianista de Paterna considera que la Fiscalia ha de conéixer aquestos fets i estudiar la documentació per aclarir els dubtes i possibles irregularitats que poden haver tant en la declaració de béns de Lorenzo Agustí per no declarar la seua empresa londinenca, com en la constitució d'eixa empresa mentre seguia exercint com alcalde amb dedicació exclussiva.

Ara s'ha sabut que emparant-se en la promoció de la Zona Franca, l'ex alcalde va fer viatges a Londres, on va mantindre reunions, que ell mateix admet i documenta, amb l'empresa que després li facilita la secretària per al seu negoci, Clyde Secretaries Limited, tot amb càrrec als diners públics, la qual cosa mereix una explicació pública del PP, que donava suport a totes les maniobres d'Agustí.

Des de Compromís asseguren que seguiran treballant per posar llum en els punts més foscos de la gestió de l'exalcalde al voltant de la Zona Franca virtual, el detall de les factures, els seus viatges a Londres, la creació d'un negoci personal que amaga a tota costa i quins han sigut i són els seus interessos personals que ha posat per damunt del conjunt dels interessos de la ciutadania de Paterna”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Referèndum: com, quan i per què

barcelona
Jaume Veray Cama
Cap de llista del PP a la circumscripció de Girona al Parlament el 12-M

“Potser fent eleccions cada mes solucionaríem més coses”

Girona

Protesta i resposta policial als campus

Los Angeles
Laia Estrada i Cañón
Candidata de la CUP a la Presidència de la Generalitat

“Ens juguem que la política es torni a fer des de casa nostra”

Barcelona
crònica

‘Runner’ Illa i el ritme dels socialistes

Referèndum: com, quan i per què

Referèndum: com, quan i per què

Barcelona
ERC

La “claredat” d’Aragonès

barcelona
anàlisi

Esquerra, a mobilitzar l’esquerra

Dividits pel topall al lloguer

Barcelona