L'alcaldessa de Torrent convoca una sessió plenària a les dos del migdia per evitar-se la presència ciutadana

A la sessió es tractarà la cessió de 6.750 metres quadrats per a la universitat catòlica

L'alcaldessa de Torrent, Mª José Català, ha convocat una sessió plenària de l'Ajuntament a les dos del migdia de dijous 17 de setembre, quan el que resulta habitual sol ser sempre al voltant d eles 19 hores. Únicament en comptades ocasions es convoquen plenaris en horari diferent o en dies festius i es tracta sempre de circumstàncies excepcionals degut a la urgència dels temes a tractar.

Es dóna la circumstància que a l'ordre de treball d'aquesta sessió es troba la polèmica cessió d'una parcel·la de 6.750 metres quadrats a una universitat privada. Una cessió que ha generat una gran polèmica a la ciutat i a la sessió plenària del 5 de febrer, va haver una nodrida representació d'associacions de pares i mares d'alumnes del poble que van manifestar la seua disconformitat amb aquesta mesura.

Des de la bancada de l'oposició s'interpreta que aquesta convocatòria resulta poc habitual i sols respon a alguna raó poc explicable en la qual l'alcaldessa i el partit que li sustenta la majoria absoluta, no els interesse tenir ciutadans a la sala en que s'hi celebra.

Cal afegir però, que en convocar-se dijous, pot haver un motiu de dates, però també el fet que l'alcaldessa sol participar en l'horari habitual en una tertúlia política a una emissora d'àmbit estatal i això l'haja decidit per triar una hora tan intempestiva.

És l'hora de dinar

P.ROSSELL

Tot i que els regidors i regidores d'una ciutat com la que ens ocupa saben que es troben al servei del veïnatge les 24 hores del dia, no resulta massa normal convocar una sessió plenària, amb caràcter extraordinari i a les dos de la vesprada. Tothom pensa que la raó no està ni en la ràdio ni en les dates o terminis. La ciutadania sap el mal maridatge existent amb la presència dels ciutadans quan es tracten temes vidriosos i com que en aquesta ocasió hi ha a l'ordre del dia un tema d'aquestes característiques, doncs això: amb l'església hem topetat. El portaveu socialista afig que amb convocatòries com aquesta, «Torrent se sembla cada vegada més a pobles que han estat notícia degut als destarifos de l'alcalde o de l'alcaldessa, com és el cas de l'exalcalde de Pego, que convocava plenari a les set del matí».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Montse Capdevila
Alcaldessa d’Argentona (TXA)

“La gent ha de saber per què gasta més aigua del permès”

Argentona
Països Baixos

L’extrema dreta multiplica per set els resultats a les europees, segons els sondejos

Barcelona
Estat Espanyol

El jutge defensa que pot citar Begoña Gómez enmig del període electoral

Barcelona
la crònica

Una fundació que encén els ànims

política

ERC defensarà comptabilitzar els vots dels exiliats al Parlament

barcelona
estats units

Un jutge ordena a Steve Bannon, exassessor de Trump, ingressar a presó el juliol

barcelona
alemanya

Scohlz defensa les deportacions a l’Afganistan i Síria després de l’atac a Mannheim

barcelona
Guerra a Europa

Biden i Macron prometen mantenir el suport a Ucraïna

Barcelona
política

L’Audiència obliga a portar a judici subvencions de l’exconseller Homs

barcelona