Política

“Podemos” / Podem fa un pregó en la Fira de Silla

DES DE LA BALCONADA DE LA PLAÇA

Des de quatre cantonades estratègiques de Silla, durant la Fira de Sant Sebastià, Podem Silla sorprengué els veïns i visitants, que omplien els carrers de la població, amb la difusió de l'adjunt Pregó en clau d'humor i diversió, pretenent envoltar veritats amb un to satíric i burlesc.

L'esmentat pregó deia així: per ordre del senyor president del govern, es fa saber que si el PP torna a guanyar les eleccions pensa acabar amb la corrupció en dos dies... ¡perquè la va a legalitzar! I que els corruptes i el tràfic d'influències...¡creen llocs de treball i el que cal és defendre'ls!

Per ordre del senyor alcalde es fa saber que tots els veïns i veïnes de Silla han de seguir considerant-se políticament menors d'edat i no se'ls consentirà res de res. Això si, han de seguir votant religiosament cada 4 anys als partits polítics, no siga que es pensen que l'ajuntament és dels ciutadans, que cada veí ja en té prou amb sa casa com per a creure's que és també l'amo de l'ajuntament, a vore si és que els veïns van a creure's que poden manar en altre lloc que no siga sa casa...¡que d'això res de res!

Per ordre de l'alcalde es fa saber que com ara està molt de moda això de la democràcia participativa i tal, perquè la gent puga vore que el govern de Silla compta de veritat amb l'opinió dels veïns sobre tot per a les coses importants, a partir d'ara es preguntarà als sillers...¡de quin color volen les cortines de l'ajuntament! A vore si així s'aconseguix convèncer-los ...¡de que tenen el govern més democràtic del món!

Per ordre del senyor alcalde, es fa saber que el deute municipal està arribant al doble de la mitja comarcal per habitant, així que encara hi ha marge per a gastar-se a cabassades els diners dels veïns en l'ùltim any de legislatura per tal de que servisca de propaganda electoral. Com a més els bancs són molt bons amics del PP...¡tots contents si s'augmenta el deute públic!

Es fa saber per ordre del senyor alcalde, que en les eleccions de 2007, es pagaren il·legalment 5.000 euros en un acte de campanya del PP en Silla... per la qual cosa les autoritats sanitàries recomanen seguir el protocol de malalties perilloses per a la població de Silla perquè deu d'haver algún infectat a l'ajuntament....

—Per ébola?

—No! Per Gürtel!

I ara va el més important de tot, així que fiqueu tots moltiiiiissima atenció.

Per ordre del senyor alcalde es fa saber que no vaja ningú al cantó del carrer Santa Teresa front a les vies....perquè allí tenen el local la gent de PODEM/PODEMOS, que és gent molt rara i molt perillosa:

- gent que volen aplicar les retallades a la corrupció i al tràfic d'influències!

- gent que no vol que l'alcalde repetisca de curs encara que ho haja suspès tot!

- gent que no creu en el poder absolut dels partits polítics al poble!

- gent que no accepta ni que li roben ni que li prenguen prestada la veu!

- gent que aconseguirà que vos uniu tots contra la casta i que conquisteu un veritable control democràtic per al poble de Silla!

I és que per ordre dels veïns de Silla, es fa saber que ha arribat l'hora de la gent, l'hora que els veïns puguen decidir el que volen per a Silla, i que l'ajuntament obeïsca la seua voluntat.

Si vols democràcia, comença pel teu poble!



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Les càbales sobre pactes donen color a la campanya

barcelona

Energia i renovables: sortir de la cua sense prendre-hi mal

Girona
Guillem Agulló Lázaro
Pare de Guillem Agulló Salvador, assassinat pel feixisme

“L’extrema dreta és incapaç de donar un premi per les llibertats”

Banyoles
Júlia Ojeda, Anna Punsoda i Marta Roqueta
Editores de “Màtria o barbàrie”

“El nom de ‘màtria’ és un revulsiu, una altra manera de relacionar-nos políticament”

Barcelona
la crònica

Llum a Rull amb el somni de Muriel

La llavor de la dignitat

Banyoles
GIRONA

Cañigueral (ERC): “Hem de garantir l’accés a una educació pública i de qualitat”

GIRONA
política

Més de 100 candidatures opten al Secretariat Nacional de l’ANC

barcelona
política

Paneque: “El municipalisme, el gran damnificat pels governs nacionalistes”

girona