Política

El PP de Banyeres de Mariola escull Jorge Molina Esteve com candidat

Ha sigut president de la filà de Moros Vells, vicepresident de la Societat Musical de Banyeres de Mariola i actualment és vocal de la junta directiva de la filà de Maseros

Jorge Molina Esteve ha sigut escollit per la junta general extraordinària del Partit Popular de Banyeres de Mariola per encapçalar la llista d'aquesta formació política en les Eleccions Municipals del proper 24 de maig, substituint així a l'actual alcalde Toni Belda.

Jorge Esteve, de 46 anys, casat i amb dos fills, exercix la seua carrera professional des de fa més de 25 anys en el sector de les assegurances, dels que els últims 15 ha exercit com a corredor per compte propi.

A nivell local ha sigut president de la filà de Moros Vells, vicepresident de la Societat Musical de Banyeres de Mariola i actualment és vocal de la junta directiva de la filà de Maseros, a més de pertanyer a vàries associacions.

Segons la nota informativa emesa, «en este moment centra el seu esforç en l'elaboració de la llista de persones que l'acompanyaran en la candidatura, esperant configurar un grup de gent jove i preparada que donarà a conèixer en les pròximes setmanes, a més de treballar en l'elaboració de les propostes que portaran al seu programa electoral».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia