Política

Martí Nogué

Candidat d'IDS-MÉS

“Hem fet totes les polítiques socials que pertocaven”

“Estic content d'haver aconseguit reduir moltíssim el deute municipal”

“Hem incorporat gent nova a la llista”

Nascut l'any 1956, Martí Nogué Selva és enginyer tècnic industrial, però treballa en el cos de bombers i és vicepresident del Consell Comarcal de la Selva

Martí Nogué fa vuit anys que és a l'alcaldia i es torna a presentar a la reelecció pel càrrec per Independents de Sils (IdS-MES). En cas de guanyar, Nogué preveu revalidar la majoria absoluta i en cas de fer-ho arribaria al tercer mandat consecutiu com a alcalde al poble de Sils. Aquests dies treballen en l'elaboració del nou programa.

Per què es torna a presentar?
Perquè els companys de grup m'ho han demanat.
Queden projectes pendents d'aquest mandat que ara s'acaba?
Sens dubte que sí, és clar que queden projectes pendents per fer, alguns dels nostres que no hem pogut aconseguir i que intentarem tornar a plantejar i algun altre que ara estem valorant.
Què destacaria d'aquests quatre anys?
L'haver aconseguit reduir moltíssim el deute municipal. Acabarem aquest any si tot va bé en un 26% i també tenint un superàvit mes a mes important. Això, a més, havent fet tot el que havíem de fer. Hem fet les polítiques socials que pertocaven i més, com ara que tothom que tingués unes necessitats socials rebés l'ajut. Hem aprovat donar suport a l'emprenedoria i les empreses que contracten gent i ajudar-les a cobrir les despeses. També hem col·laborat amb totes les entitats que fan activitats, amb subvencions, i en això estic molt content, perquè, a més, la gent hi ha participat.
Independents de Sils ha governat amb majoria absoluta. Preveuen revalidar-la?
I tant que sí. Espero que estiguin contents amb nosaltres. Els canvis que ens han demanat que féssim els hem fet, hi hem incorporat gent nova. I, en fi, aquesta experiència que portem, de feina feta.
Continuaran els set regidors que ara tenen al consistori?
Continuen cinc en la nova llista.
Hi ha alguna novetat en el cas de l'empresa AJ Ruz. Se li renovarà el contracte?
Això és a reveure. Ho estem debatent aquests dies. AJ Ruz té contracte fins al 31 de juliol, si no m'equivoco. Això vol dir que encara estem a temps de fer el concurs i a temps de decidir si ho fem o no. En aquest moment encara no ens podem definir, em sap greu. Si s'ha de fer un concurs tenim temps i si no s'ha de fer, també. Ho estem valorant i seria massa aventurat dir una cosa o l'altra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia