Política

JORDI CAMPS

CANDIDAT DE CIU A VIDRERES

“Som els primers a buscar solucions al tema de l'aigua”

Vol tirar endavant la creació de la policia local i d'un centre de dia

Proposa continuar augmentant les ajudes i abaixant els impostos

Alcalde actual. 30 anys. Propietari d'una empresa del sector de les telecomunicacions. Militant de la JNC des del 2003, el 2007 va crear un partit propi i va entrar com a regidor a l'oposició. El 2011 es va presentar per CiU i va guanyar.
joan sabater

CiU ha tingut un mandat un xic convuls a Vidreres. Va començar governant amb ERC, però el pacte es va trencar poc després de l'equador del mandat. A més, un regidor va marxar i es va convertir en no adscrit.

Quin balanç fa d'aquests 4 anys?
Nosaltres, a banda d'aquests fets que han pogut haver-hi, fem un balanç positiu perquè hem pogut fer moltes coses en l'àmbit local; coses que la gent de Vidreres havien estat demanant, com pot ser la passarel·la que hem fet a la zona de l'escorxadora i que feia anys que es demanava, o el futur semàfor que les pròximes setmanes estarà col·locat davant d'aquesta zona. Pel que fa a la feina, podem estar força satisfets, però, tot i així, en queda molta per fer.
Quines són aquestes coses que els han quedat pendents?
Tenim diversos projectes per tirar endavant. Un és el de la creació de la policia local, que ja s'estan fent els tràmits perquè sigui una realitat d'aquí a uns mesos. Un altre és arreglar els carrers del nucli antic, la fase que queda. Hem aconseguit una subvenció de 300.000 euros per fer aquesta obra i ja fa uns mesos que tenim el projecte per poder tirar-la endavant. Després tenim un pla director lumínic, que presentarem just avui als industrials i que significa canviar tot el tema de l'enllumenat del municipi i actualitzar-lo. És una obra que s'autofinançarà. També tenim l'avantprojecte fet d'un centre de dia, que també és una cosa que fa anys que la gent està demanant. I estem en espera de si podem tirar endavant un bus interurbà que uniria les urbanitzacions.
Quins són els eixos del programa?
Continuar la línia d'aquest mandat, en què ens hem centrat molt, a part d'arreglar el poble, a mirar d'ajudar tots aquells que ho necessitessin. Hem augmentat les ajudes socials més d'un 200%, però creiem que encara s'ha de poder incrementar més. També volem continuar les polítiques que hem fet per abaixar impostos i per donar feina a la gent de Vidreres. A part, hem volgut estar molt propers a les entitats i escoltar la gent: hem tingut més de 3.500 entrevistes. Vull destacar que moltes de les coses que hem fet s'han pogut portar a terme gràcies a la gent del poble, ja que cada entrevista ens ha aportat unes visions i unes necessitats que hem intentat plasmar en l 'obra del dia a dia.
Veig que no esmenta el problema de l'aigua, que també és un dels temes principals de la població, no?
Sí, també. Hem estat el primer govern que ha agafat el toro per les banyes, el que ha arrancat i fet més feina per trobar solucions a un tema que fa 30 anys que està sobre la taula. El que hem fet ha estat passar tot el tema al Consell Comarcal, on hi ha un servei jurídic, econòmic i tècnic que hi treballa, i hem iniciat un procés de municipalització del servei perquè a la llarga totes les canonades de totes les urbanitzacions i barris siguin propietat de l'Ajuntament. A part, hem solucionat els problemes que hi havia hagut de concentracions de fluor, i s'ha aprovat fer una arqueta de connexió al Consorci de la Costa Brava. Amb tot això, el que estem fent són els passos, que, si podem, continuarem nosaltres o, si no qui vingui al darrere, per trobar la solució definitiva.
El 2011, CiU va obtenir el millor resultat històric a Vidreres amb cinc regidors. Quines expectatives tenen?
Un, quan es presenta, el que sempre vol és poder governar. Per tant, ara voldríem tenir la força suficient per poder continuar governant, transformant el poble i millorant-lo.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Aragonès fa una crida a concentrar el vot d’esquerres

barcelona
guerra a gaza

El govern de Netanyahu decideix tancar Al Jazeera a Israel

barcelona
itàlia

Més de 400 migrants arriben a Lampedusa en 48 hores

barcelona
bolívia

Morales avisa que serà candidat a les presidencials “de grat o per força”

barcelona
guerra a gaza

Desenes de milers d’israelians insten insten Netanyahu a pactar una treva

barcelona
Salvador Illa
Candidat del PSC al 12-M

“Junts no és l’opció amb més afinitat per governar”

Barcelona
Eloi Badia
Cap de llista dels Comuns a la circumscripció de Girona a les eleccions catalanes

“Cal invertir en transport públic perquè sigui efectiu”

Girona
Política

La campanya arriba al pic amb crides als indecisos

Barcelona

Garantit el 2% a la cultura

Barcelona