Política

MONTSE MINDAN

CANDIDATA DE CIU A ROSES

“Confio que la gent de Roses apostarà per l'estabilitat”

L'aparcament davant del mar és un dels punts forts del programa

Diu que la crisi “és el preu que cal pagar per un govern cohesionat i fort”

Montse Mindan es presenta per primer cop com a candidata però fa anys que està en política municipal, en l'equip de l'exalcalde Carles Pàramo. De fet, és alcaldessa des de mitjan 2013, quan Pàramo va deixar l'alcaldia.
manel lladó
Valoració del mandat?
Molt bona. A Roses hi ha hagut estabilitat al govern municipal, condició bàsica per poder treballar. Hem abaixat impostosmantenint tots els serveis bàsics i els ajuts a associacions. Hem treballat molt per atendre totes aquelles persones que pateixen els estralls de la crisi.
Parli'ns d'alguns projectes.
Han estat quatre anys de petites obres: el parc de skate, la passera sobre la riera Ginjolerso la infinitat de guals per suprimir barreres. Hem endreçat carrers, acabant el gran eix urbà que és la Rambla i amb la voluntat de donar un nou impuls comercial al nucli antic. En l'aspecte turístic, hem inclòs Roses dins tots els clubs de productes turístics aprofitant sinergies amb el patronat de Turisme Girona-Costa Brava. Sempre buscant la Roses de qualitat.
Com és ser  candidata quan ja ha estat alcaldessa?
Sempre he patit molt les campanyes electorals. Aquest cop, una miqueta més. La responsabilitat és màxima així com el neguit de fer-ho bé i complir les expectatives dels que em fan confiança. Compto amb un gran equip i molts amics i simpatitzants que em donen ànims
Quins són els punts forts del programa electoral?
L'aparcament davant del mar, la nau per a concerts i espectacles, el castell de la Trinitat, el far i la demolició de la zona de la depuradora, però també el consell juvenil, la taula de salut, urbanitzar places a diverses urbanitzacions,la formació i la cultura. Això sí, prioritzant els recursos per tirar endavant tots els programes de benestar social. També inaugurarem l'escola Montserrat Vayreda.
Quin resultat es marca?
Alguns volen guanyar, nosaltres volem guanyar-nos la confiança de la gent. Aspirem al màxim.
Complica les coses que hi hagi nou llistes a Roses?
Amb nou llistes, Roses es pot convertir en un poble ingovernable, és difícil fer prediccions Confio que l'aposta majoritària sigui per l'estabilitat, prou que vam patir un quadripartit.
La crisi amb Unió Democràtica pot passar factura?
Unió és una cosa i el seu cap local, una altra. Els votants de CiU entenen que hem garantit una llista cohesionada i coherent amb el que sempre hem defensat, un model de ciutat que garanteixi l'estabilitat, la bona gestió econòmica i mantenir el ritme d'inversionsque ens faci atractius turísticament.
L'entesa no ha estat possible.
És el preu que cal pagar per un govern cohesionat i fort. Els polítics no haurien de ser part del problema, nosaltres volem ser part de la solució i més en els temps de crisi que vivim.
Repetiria un pacte amb el PP si es dóna el cas passat el 24 de maig?
El punt de sortida és ben diferent de fa quatre anys. S'haurà d'esperar veure els resultats.He llegit que altres candidats es plantejarien sumar-se a un pacte amb el PP. Entenc que seria el que fa 4 anys van rebutjar.
En clau sobiranista, des de Barcelona demanen pactes CiU-ERC...
CiU Roses defensa el procés i al llarg del mandat s'ha demostrat. L'ajuntament s'ha associat a l'AMI, hem convidat a tots els líders que actuen en el procés a explicar les seves impressions i, com a alcaldessa, he estat present en el Parlament de Catalunya en el moment de donar suport al President Mas i al procés. El pacte amb el PP va ser en clau local i uns i altres ho hem respectat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia