Política

Guanyant Torrent ha presentat davant la ciutadania la candidatura

Aconseguí omplir el saló d'actes de la Casa de la Cultura de gom a gom

En la vesprada del divendres, va tenir lloc a la Casa de la Cultura de Torrent, la presentació de la candidatura de Guanyant Torrent per a les properes eleccions municipals, un acte que va trencar tots els motlles a l'ús i que, va omplir el local de gom a gom.

Un acte fora del que sol ser habitual en aquests casos, muntat sota el model de tertúlia a quatre bandes, conduïda per dos periodistes i la participació del públic assistent i més d'una desena de persones que formen part d'aquesta candidatura que malda per fer-se un lloc dins la política torrentina.

Les opinions de Jaume Santonja, Conxa Medina, Juan Ramón Motoso i Conxa Querol, van estar molt ben acollides pel públic assistent, que va ocupar els seus llocs durant to l'acte i que va tenir una actitud receptiva i de col·laboració amb el que s'hi proposava.

Les qüestions bàsiques de la candidatura van restar ben detallades pels intervinents, que van assegurar en tot moment que Guanyant Torrent, planteja ser una alternativa seriosa davant el clima de desfeta i pudor existent actualment en la municipalitat torrentina.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia