Política

Compromís proposa un canvi de model que rescate persones i genere ocupació de qualitat a Torrent

Pau Alabajos, Carmen Silla i David Baviera, els tres primers candidats de la llista de Compromís per Torrent, s'han reunit amb representants de la Plataforma en Defensa de les Persones Desocupades de Torrent (PDPD),

Ambdues parts varen coincidir en el “poc interès” que mostra el govern municipal per fer front a les dramàtiques xifres de desocupació que es pateixen a Torrent. De fet, ara fa més d'un any, en 7 d'abril de 2014, es va aprovar en el Ple una moció per unanimitat, a instàncies de la mateixa PDPD, de la qual no s'ha acomplit cap de les mesures que plantejava i que, tot i això ja havien estat negociades i consensuades a la baixa.

Així doncs, el portaveu ecovalencianista ha manifestat que “tot i que les polítiques d'Ocupació són competència de la Generalitat i de l'Estat, sí que manifestem el nostre compromís que tot el que puguem fer des de l'Ajuntament ho farem, com posar en marxa les reivindicacions de la PDPD, que són molt senzilles i concretes i que no costen cap esforç per al consistori.”

En aquest sentit, Alabajos ha tingut paraules molt dures contra el regidor Santiago Miquel, a qui ha acusat de “governar amb sectarisme”, ja que, segons li han explicat des de la PDPD, va manifestar als membres de la plataforma quan li retreien que, tot i haver-se aprovat en el Ple, la cessió d'un local no es feia efectiva que “nosotros damos el local a quien nos da la gana”.

Finalment, el candidat a l'Alcaldia de Compromís per Torrent ha exposat alguns punts d'actuació concreta per generar ocupació, com serien el suport al comerç local, la dotació de línies d'ajuda als autònoms i PIME que contracten persones desocupades de llarga durada o beques per a joves que busquen la seua primera faena, un pla de rehabilitació d'habitatges per tal de reorientar el sector de la Construcció de la bombolla a la sostenibilitat mediambiental, així com bonificacions fiscals per a les empreses innovadores i un nou impuls per al polígon del Mas del Jutge, entre d'altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia