Política

Compromís per Banyeres exigeix una disculpa de l'alcalde amb la diputada Mireia Mollà

Fou “convidada” a abandonar el balcó de l'Ajuntament durant l'Entrada de Moros i Cristians

Compromís per Banyeres de Mariola exigeix a l'alcalde Antonio Belda un gest de disculpa per l'actitud mostrada per la primera autoritat local davant Mireia Mollà, diputada d'aquest partit a les Corts Valencianes.

Segons la nota de premsa emesa, Mireia Mollà va acudir el passat 22 d'abril, dia de l'Entrada de Moros i Cristians, al balcó de l'Ajuntament de Banyeres per veure aquest acte convidada pels regidors de Compromís. En arribar, es va dirigir a l'alcalde Antonio Belda per a presentar-se i saludar-lo.

La resposta de l'alcalde va ser freda. Transcorreguts deu minuts, l'alcalde, es va dirigir a la diputada convidant-la a abandonar el balcó de l'Ajuntament junt a la resta de membres de Compromís que l'acompanyaven, perquè, segons el seu parer, eren massa gent i no deixaven lloc als seus convidats. Alguns membres de Compromís es van queixar a l'alcalde, però aquest va aixecar els muscles sense rectificar la seua acció.

Davant aquesta actitud hostil, la diputada va baixar a la porta de l'Ajuntament junt als membres de Compromís on van veure la desfilada ja des del carrer.

Compromís per Banyeres de Mariola considera que «la descortesia de l'alcalde cap a una diputada de les Corts Valencianes és un fet que no té precedents a Banyeres de Mariola». Cal recordar que tots els pobles i ciutats dels voltants obrin els ajuntaments i conviden als seus balcons o tribunes els representants de tots els partits polítics, artistes o personalitats destacades. «Un poble com Banyeres, que presumeix de ser acollidor, no pot permetre que el seu màxim representant pose en qüestió el bon nom del poble per tindre una actitud bel·ligerant cap als polítics que no són del seu partit, ja que qualsevol diputat de les Corts Valencianes, siga del partit que siga, represente a qui represente, mereix el mateix respecte institucional».

Trenta-sis anys després d'haver-se elegit els primers ajuntaments democràtics, l'actual màxim representant del Partit Popular torna a confondre quines són les instal·lacions privades del seu partit i quines són les dependències de propietat municipal, les de tots els partits, les de tots els veïns. Per tot això, «Compromís demana una explicació i una disculpa pública de l'alcalde de Banyeres de Mariola per la seua falta de respecte cap a una diputada de les Corts Valencianes i demana al Partit Popular que, a partir d'ara, no oblide aquest fet lamentable que mai s'hauria d'haver produït a Banyeres de Mariola».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Guerra a Ucraïna

Un tren de mercaderies descarrila a Volgograd per un atac amb drons

Barcelona
guerra a Ucraïna

Blinken visita Ucraïna per sorpresa per mostrar el suport dels Estats Units

Barcelona
política

Els investigats de Tsunami acusen l’AN d’usar el terrorisme per impedir l’amnistia

barcelona

Escac a la junta birmana

Tòquio

La fractura passa factura

Argelers / Barcelona

Reset a l’escenari polític gironí després del 12-M

GIRONA
Salvador Vergés
Cap de llista de Junts i diputat electe

“En un context difícil hem augmentat el vot”

GIRONA

Sánchez i el símil Illa-Feijóo

Madrid

L’independentisme es dessagna

Barcelona