Política

El PP de Banyeres es presenta a la reelecció

Jorge Esteve, candidat del PP a l'alcaldia de Banyeres de Mariola, presenta les persones que compondran la llista electoral en les pròximes Eleccions Municipals

Amb el lema “Més prop teu per a arribar més lluny”, el PP aposta per aconseguir que el poble continue progressant socialment i econòmicament tot fomentant l'acció participativa dels ciutadans.

Esteve integra en la seua candidatura persones de la seua màxima confiança, presents en el moviment associatiu local i disposades a dur endavant , amb dedicació i compromís, un projecte comú. Un equip format per persones pròximes a les banyerines i els banyerins qualificats acadèmicament i amb una llarga experiència laboral els quals garanteixen una gestió eficient i innovadora de l'ajuntament.

La llista està composta pel mateix Jorge Esteve com a candidat a l'alcaldia, corredor d'assegurances. En segon lloc Jorge Molina, llicenciat en Farmàcia i agent comercial de telecomunicacions. En el tercer Jorge Silvestre, responsable d'administració. Com a quart Mª José Mora, llicenciada en ciències polítiques i sociologia i assessora d'ONG's i fundacions. En el cinqué Elena Vilanova, tècnic especialista en árees d'administració i comercial.

En sisé lloc Leopoldo Hernández Orcajada, treballador en empresa d'arts gràfiques. En el seté Inmaculada Cortés, llicenciada en ciències econòmiques. Com a huité María José Vañó, llicenciada en farmàcia i diplomada en sanitat. En nové lloc es troba Rosa Maria García. Com a desé Daniel Ferri, tècnic especialista en àrees d'administració i comercial. En onzé lloc, Jorge Sempere, agent comercial.

En el dotzé ,María Teresa Aragonés, llicenciada en Dret i en el tretzé lloc Iris Barceló, estudiant d'administració d'empreses i dret.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Estat Francès

Nova Caledonia es revolta contra els canvis al cens electoral

Barcelona
política

Salvem Cal Macià exigeix començar a tramitar l’expropiació de l’immoble

ALCARRÀS
Guerra a Ucraïna

Un tren de mercaderies descarrila a Volgograd per un atac amb drons

Barcelona
guerra a Ucraïna

Blinken visita Ucraïna per sorpresa per mostrar el suport dels Estats Units

Barcelona
política

Els investigats de Tsunami acusen l’AN d’usar el terrorisme per impedir l’amnistia

barcelona

Escac a la junta birmana

Tòquio

La fractura passa factura

Argelers / Barcelona

Reset a l’escenari polític gironí després del 12-M

GIRONA
Salvador Vergés
Cap de llista de Junts i diputat electe

“En un context difícil hem augmentat el vot”

GIRONA