Política

EL PP de Banyeres respon Compromís al voltant de l'incident en l'acte de l'Entrada

Hi ha informacions contraposades respecte del que va ocòrrer amb la diputada Mireia Mollà

El Grup Municipal del Partit Popular de Banyeres de Mariola ha contestat el comunicat de Compromís al voltant de l'incident originat durant l'acte de l'Entrada en el que, segons aquest partit, l'alcalde Antoni Belda «va convidar» a la diputada Mireia Mollà a abandonar el balcó de l'Ajuntament junt a d'altres membres de Compromís.

Per al PP, «és normal que l'Ajuntament curse invitacions a representants polítics provincials, autonòmics o de poblacions limítrofes, de tots els signes polítics, per a presenciar els actes festius des de les dependències municipals.També tots els anys es cursen invitacions a representants del grup Compromís, com per exemple als alcaldes o regidors de Muro i Agres, que pertanyen a aquesta formació política, sense fer cap tipus de distinció». Així mateix, es comenta que en aquestes invitacions se sol·licita confirmació de l'assistència per a organitzar la seua ubicació, bé en la balconada de l'ajuntament o bé la tribuna situada enfront de l'ajuntament.

Segons afirma el PP, «el dia 22 d'abril, entre 15 i 20 membres del grup Compromís, sense cap comunicació prèvia a l'Ajuntament ni als encarregats d'organitzar el protocol, van entrar en tromba, van envair literalment, el despatx d'alcaldia i van passar a la balconada de l'ajuntament sense demanar permís a ningú, la qual cosa evidencia una absoluta falta de respecte a la institució municipal i a tota la resta de convidats de tots els signes polítics, que sí havien confirmat la seua assistència a aquest acte». Igualment, s'indica que «els regidors de Compromís tampoc van avisar a ningú en cap moment de la seua visita acompanyats per la Sra. Diputada».

Davant aquest fet, «l'alcalde va saludar amablement a la Sra. Diputada i va permetre l'estada en la balconada de l'ajuntament al grup de persones de Compromís durant uns 15 minuts.En veure que l'actitud dels membres de Compromís era continuar ocupant el balcó sense deixar possibilitat a que les autoritats convidades, que sí havien confirmat la seua assistència, a accedir al balcó, l'Alcalde va comunicar a la Sra. Diputada que haurien de deixar espai en el balcó, a fi de permetre l'accés a la resta de convidats perquè pogueren presenciar l'entrada».

El comunicat continua afegint que «no creiem necessari recordar que quan governava el Bloc (Compromís) en coalició amb el PSOE, als regidors i familiars del grup popular se'ls relegava a una cantonada del balcó de l'ajuntament, sense permetre'ls estar en un altre lloc. Açò sí és confondre les instal·lacions públiques amb les privades de cada partit. El grup Compromís, abans de parlar de falta de respecte, hauria de conèixer les més elementals normes de protocol, com per exemple, comunicar amb antelació als encarregats de l'organització, a qui convida i el nombre de persones convidades, com és pràctica habitual en Banyeres i en totes les poblacions».

Per últim, el Grup Municipal opina que «és Compromís el que hauria de donar una explicació i demanar disculpes als representants de tots els grups polítics convidats per prendre les instal·lacions municipals com si foren el pati de la seua casa, i per la seua descortesía amb les autoritats que prèviament havien confirmat la seua assistència».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Estat Francès

Nova Caledonia es revolta contra els canvis al cens electoral

Barcelona
política

Salvem Cal Macià exigeix començar a tramitar l’expropiació de l’immoble

ALCARRÀS
Guerra a Ucraïna

Un tren de mercaderies descarrila a Volgograd per un atac amb drons

Barcelona
guerra a Ucraïna

Blinken visita Ucraïna per sorpresa per mostrar el suport dels Estats Units

Barcelona
política

Els investigats de Tsunami acusen l’AN d’usar el terrorisme per impedir l’amnistia

barcelona
Birmània

Escac a la junta birmana

Tòquio

La fractura passa factura

Argelers / Barcelona

Reset a l’escenari polític gironí després del 12-M

GIRONA
Salvador Vergés
Cap de llista de Junts i diputat electe

“En un context difícil hem augmentat el vot”

GIRONA