Política

Guanyant Torrent anuncia la municipalització de l'Auditori

La coalició denuncia davant la ciutadania el “negoci” de l'empresa que l'explota actualment

La coalició electoral Guanyant Torrent, que es presenta a les eleccions municipals d'aquesta localitat de l'Horta com a la suma de les voluntats d'un bon nombre de persones independents, juntament amb militants i simpatitzants d'Esquerra Unida, El Verds, Esquerra Republicana i Alternativa Socialista, a més d'algunes associacions grups i entitats socials locals, ha difós un full informatiu mitjançant el qual, comunica a la ciutadania el “negoi de l'empresa que actualment gestiona l'Auditori Municipal.

Guanyant Torrent denuncia la incapacitat de l'Ajuntament per a impulsar la cultura i subratlla algunes mesures preses pel PP local, que mostren l'autèntic imaginari que tenen de la seua promoció.

Segons el full informatiu fet públic, l'Auditori ha anat a parar a mans d'una empresa privada que es beneficia d'alguns altres ajuntaments com és el cas dels de Torrent, Catarroja, la Vall d'Uixò, Altea i València i que percep, sols de l'ajuntament d'aquesta ciutat de Torrent, 500.000 euros a l'any per la gerència i administració de l'Auditori.

A més posa de relleu que hi ha un autèntic greuge comparatiu, perquè per una situació semblant, del Palau d'Altea, aquesta mateixa empresa rep 250.000 euros del seu ajuntament.

L'empresa en qüestió a més, treballa amb moltes companyies amb les que contracta, a percentatge i d'aquesta manera, augmenta encara més el beneficis.

Des de Guanyant Torrent anuncien, en cas de disposar de suficient força després del 24 de maig, la municipalització del conjunt del fet cultural que ha estat privatitzat per l'ajuntament del PP. Consideren que, “si s'ha d'estalviar, hi ha molts altres conceptes que han vist el balafiament durant el darrers anys (en plena crisi) de l'actual consistori del Partit Popular. És en aquestes partides on s'ha de fer estalvi.

Des de d'aquesta coalició electoral proclamen que “un poble culte és un poble civilitzat, on la convivència resulta més fàcil, on la tolerància i el diàleg és major, on la ciutat és alguna cosa més que carrers i edificis, on la ciutat són persones que desenvolupen intel·ligència i sensibilitat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia