Política

Uns pamflets contra el PP de Banyeres de Mariola embruta la campanya electoral

Els membres de la candidatura diuen «sentir llàstima per aquella persona o persones que han realitzat el repugnant comunicat»

La difusió d'uns pamflets anònims durant la matinada de dilluns, en els que es calumnia greument a diversos components de la candidatura del Partit Popular a Banyeres de Mariola, constituïx la nota desagradable de la campanya electoral iniciada fa escassos dies.

El Partit Popular ha emés un comunicat en el que expressa que «la campanya s'ha vist ennegrida avui per un acte covard i vergonyós com és el repartiment anònim d'un pamflet ple de mentides, calúmnies i insults a persones de la nostra candidatura». Els membres del PP diuen «sentir llàstima per aquella persona o persones que han realitzat el repugnant comunicat, puix no déu viure tranquil estant tan replet d'odi com per fer alguna cosa així».

Des que la resta de partits han tingut coneixement d'aquest acte, la resta de candidats han expressat a Jordi Esteve la seua solidaritat i recolzament democràtic que ha tingut una resposta immediata per part del candidat popular expressant que «han donat una gran lliçò de solidaritat cívica i democràtica».

Els membres de la candidatura popular continuen afirmant que «ja han passat pàgina» per les acusacions rebudes i que ja «no mereix dedicar-li més que el temps just per condemnar-lo i provocar la vergonya del seu autor o autors a la vista de tantes mostres de solidaritat rebudes».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Els colons avancen a l’ombra de Gaza

Beirut

Catalunya, davant una nova cruïlla

Barcelona

Quinze opcions i sense mascareta

Girona

El periple del vot exterior

Barcelona

El sufragi no és universal

BARCELONA
Guerra a Gaza

Troben vuitanta cossos enterrats a tres fosses a l’hospital Al-Shifa

Barcelona
Pròxim Orient

Els Emirats Àrabs rebutgen la idea de participar en l’administració civil de Gaza

Barcelona
Perú

La fiscalia obre diligències contra Boluarte per encobrir el seu germà

Barcelona
política

Tot a punt per al 12-M: Més de 5,7 milions d’electors podran votar en 8.940 meses

barcelona