Política

Bosch demana votar per decidir quina capital catalana deixem a nostres fills 

L'alcaldable d'ERC per Barcelona fa una crida en el seu compte de Twitter a votar amb “honestedat i llibertat”

El candidat republicà expressa la seva solidaritat amb el col·lectiu d'invidents

L'alcaldable d'ERC per Barcelona, Alfred Bosch, ha demanat aquest diumenge als ciutadans que votin, no només per decidir l'ajuntament que hi haurà en els pròxims quatres anys, sinó també “quina capital de Catalunya deixem als nostres fills”. 

Bosch, que ha votat a les 09.30 hores al col·legi Drassanes, ha afirmat avui que està encantat de poder exercir el vot, “fet que sembla poca cosa però que en realitat és molt, sobretot quan col·lectivament ens expressem i demostrem la força d'un poble”.  A més, en un missatge al seu compte de Twitter, ha afegit: “El futur de BCN i del país és a les nostres mans. Omplim les urnes de justícia, honestedat i llibertat #BCNdelSí24M”

El candidat republicà i independentista ha afegit que només vol animar “tothom que vagi a votar en un dia en què no només decidim els pròxims quatre anys a la ciutat de Barcelona, sinó també quina capital de Catalunya deixem als nostres fills”. 

Alfred Bosch també ha expressat la seva solidaritat amb el col·lectiu d'invidents, “que ha demanat que hi hagi vot accessible en aquestes eleccions, el que fins ara no s'ha produït, i jo crec que tenen tota la raó del món, haurien de poder votar amb les mateixes condicions de privacitat que qualsevol altre ciutadà”. 

El col·legi Drassanes on ha votat el cap de llista d'ERC, que està situat molt a prop de les Rambles de Barcelona, ha obert les seves portes amb normalitat, encara que amb uns deu minuts de retard perquè les meses no disposaven a les nou en punt de tota la documentació necessària per iniciar la votació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia