Política

Compromís per Paterna reuneix més d'un centenar de persones en assemblea

L'objecte de l'activitat participativa pretenia informar sobre el “govern del canvi al poble”

L'alcaldable de Compromís per Paterna, Juanma Ramón, ha assenyalat davant de les més de cent persones assistents a l'assemblea ciutadana celebrada ahir dijous 4 de juny al Teatre Capri, que no l'obsessiona parlar de cadires però tampoc donarà un xec en blanc a ningú. La reunió ha servit per tal de donar informació a la ciutadania que vol saber com va el procés de formar el govern del canvi a Paterna.

Ramón, que va començat l'assemblea fent balanç dels resultats electorals del passat 24M, va agrair el treball fet en la campanya, la confiança de la gent dipositada en les urnes i la participació. A continuació, l'alcaldable va informar els assistents sobre la primera ronda de reunions mantinguda aquesta setmana, i de com serà el mecanisme del ple d'investidura.

Les intervencions del públicvan voltar sobre l'actual situació d'impasse mentre es fan les negociacions entre els partits i la preocupació existent perquè la nova municipalitat no torne a reproduir els errors d'anteriors etapes.

Durant la próxima setmana s'encetarà una segona ronda de reunions on tancaran el programa del govern del canvi i fixaran els mecanismes per a evitar que les línies roges que es fixen no es puguen traspassar. Per a Juanma Ramón, “el que tenim clar és que governar no és donar un xec en blanc a ningú”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia