Política

Per al PP, «el bipartit Compromís-PSOE li eixirà més car a Banyeres»

Diuen que s'ha augmentat la despesa de retribucions i indemnitzacions en quasi dos-cents mil euros respecte a la legislatura finalitzada, disparant-se fins el 155 % del que costava l'anterior corporació

El Partit Popular, a través de una nota informativa, assegura que el «bipartit Compromís-PSOE li eixirà més car a Banyeres de Mariola en

El grup municipal del PP va votar en contra en el capítol d'assignacions als membres de la corporació ja que suposarà un increment anual de vora de 49.000 € respecte a la legislatura anterior, xifra que representa una quantitat propera als 196.000 € al llarg de la legislatura recién iniciada, segons s'indica en la nota.

El PP també va decidir votar en contra de la modificació de les bases d'execució i de la modificació de crèdits del pressupost,«ja que per realitzar-ho l'equip de Govern ha decidit disminuir una partida d'inversió, concretament, la de contenidors soterrats de recollida selectiva, per crear la partida de despesa de retribucions per a l'alcalde i el 2n tinent d'alcalde i una altra per a la Seguretat Social corresponent a aquests».

El grup municipal popular considera que «haguera estat més convenient repercutir la despesa al romanent de tresoreria o amb una altra partida de despesa, en lloc d'afectar una inversió mediambiental tan important per al municipi».

Jordi Esteve també va criticar les competències i composició de la Junta de Govern, de la que també va sol·licitar formar part, en argumentar que «resulta xocant que l'equip de Govern compte amb una regidoria de transparència i al mateix temps no permeta ni la participació, ni tan sols com oient , del grup popular en aquestes Juntes basant-se en el nombre de vots obtinguts en els darrers sufragis.

Els populars indiquen que, fins i tot, tenen representació en la Mesa de Les Corts, pel que «l'equip Compromís/PSOE ha oblidat tot el que reclamaven a l'anterior Govern municipal i els eslògans de la seua campanya on enaltien la transparència i la proximitat».

El PP va votar en contra pel que fa a la composició de les Comissions Informatives perquè l'equip de Govern no en crea cap per a les delegacions de cementiri i enllumenat, és a dir, les oferides al seu grup municipal «posant de manifest l'escassa importància que tenen per a ells», així com tampoc s'en creen per al comerç local i l'impuls econòmic.

Per últim, el PP argumenta la seua abstenció en l'apartat referent a la composició dels òrgans col·legiats en no incloure's el Consell Local d'Emissions de la Ràdio Municipal.

Els populars recorden que deuria haver-se convocat en al mes de juny, ja que la periodicitat del mateix és d'una vegada al mes com a mínim i que durant la campanya electoral Compromís va ser especialment bel·ligerant en el tema de la ràdio municipal, volent fer veure a tothom el model de ràdio que necessitava Banyeres de Mariola.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Arrenca la jornada electoral amb l’obertura de més de 2.500 col·legis per anar a votar

barcelona

Els colons avancen a l’ombra de Gaza

Beirut

Catalunya, davant una nova cruïlla

Barcelona

Quinze opcions i sense mascareta

Girona
POLÍTICA

El periple del vot exterior

Barcelona
POLÍTICA

El sufragi no és universal

BARCELONA
Guerra a Gaza

Troben vuitanta cossos enterrats a tres fosses a l’hospital Al-Shifa

Barcelona
Pròxim Orient

Els Emirats Àrabs rebutgen la idea de participar en l’administració civil de Gaza

Barcelona
Perú

La fiscalia obre diligències contra Boluarte per encobrir el seu germà

Barcelona