Política

Banyeres de Mariola recupera la difusió dels plenaris amb filmacions de vídeo

L'alcalde Josep Sempere diu que l'acció se suma “perquè l'Ajuntament esdevinga una institució transparent”

El Govern municipal de Banyeres de Mariola integrat per Compromís i el PSOE ha recuperat la difusió dels plenaris municipals a través de vídeo, els quals es troben a disposició del veïns en el canal de l'Ajuntament a YouTube.

«Aquest instrument de difusió s'afig a la resta d'accions perquè l'Ajuntament de Banyeres de Mariola esdevinga una institució transparent en cadascuna de les seues actuacions», ha comentat l'alcalde Josep Sempere.

Durant la legislatura 2003-2007 el Govern PSOE-Bloc va iniciar les retransmissions dels plens en diferit a través de la televisió local, que aleshores emetia de manera analògica. Amb el canvi de Govern, durant les legislatures 2007-2011 i 2011-2015, el Partit Popular va considerar que no era necessària la difusió i va eliminar aquest servei.

Des que es va inaugurar l'emissora Ràdio Banyeres de Mariola el 2013, de titularitat municipal, s'han retransmés regularment els plenaris a través de les ones de ràdio. L'Ajuntament manifesta el seu agraïment als voluntaris de l'emissora per l'esforç que han fet i segueixen fent amb aquesta retransmissió en directe a la que ara cal sumar les filmacions en vídeo dels plenaris a través d'internet en el portal YouTube.

El primer vídeo disponible correspon al primer ple municipal que es va celebrar el 2 de juliol de 2015. La durada és aproximadament d'una hora. El Govern espera que, amb aquest nou servei, els veïns de Banyeres de Mariola puguen estar millor informats de tot el que es decideix en els plenaris municipals que se celebren cada dos mesos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia