Política

Bruguera defensa un decàleg per votar el PSC

Situa com a eixos la reactivació econòmica, l'educació i la salut, i el territori

El cap de llista del PSC a les comarques gironines, Rafel Bruguera, va presentar ahir un decàleg de motius per votar en les eleccions del 27-S la llista socialista en què destaca bona part de les conseqüències de la crisi i les polítiques emprades pel govern d'Artur Mas.

Bruguera es compromet a “fer alguna cosa per solucionar el drama de 5.600 famílies en risc de pobresa i exclusió social”, i recuperar els “més de 10.000 llocs de treball que s'han perdut” a la demarcació. La no-acceptació de les retallades i la indignació que el candidat afirma que genera que s'hagin tancat 1.200 llits hospitalaris aquest estiu són altres arguments que tenen els ciutadans per votar el PSC. En aquest sentit, Bruguera també va afirmar que els eixos bàsics són la reactivació econòmica, la marxa enrere en les retallades i el reforç dels serveis educatiu i de salut, i també la protecció del territori. Pel que fa a l'educació, Bruguera aposta per un pla de xoc per disposar dels equipaments escolars i recuperar la ràtio de mestres.

Acompanyat de la seva número dos, Maite Guerrero, Bruguera va lamentar la baixada de la inversió a les comarques gironines entre el govern de CiU i l'últim govern d'esquerres. Així, el cap de llista va garantir que la inversió per habitant ha caigut dels 403 euros per habitant als 133 euros. També va criticar la gestió en salut, que ha suposat, segons el socialista, un augment de les llistes d'espera fins a les 6.200 persones i els sis mesos d'espera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia