Política

Banyeres de Mariola posa en marxa els primers pressupostos participatius

Amb la denominació “Banyeres, participa”, l'Ajuntament de Banyeres de Mariola posa en marxa els primers pressupostos participatius en la història de la democràcia local

A partir del dimarts 27 d'octubre, i fins el 15 de novembre, els veïns podran proposar les inversions que els agradaria que l'Ajuntament de Banyeres de Mariola tinguera en compte per als pròxims pressupostos. Amb aquesta iniciativa, el Govern municipal vol fomentar els mecanismes de democràcia participativa perquè els veïns s'impliquen en la presa de decisions.

Podrà participar qualsevol persona de Banyeres de Mariola major de 16 anys. Serà possible fer les propostes a través de les urnes preparades que hi haurà als edificis de l'Ajuntament, la Biblioteca Municipal, el Casal de la Joventut, la Llar dels Jubilats i el Mercat Municipal.

Així mateix, les propostes es podran enviar també per correu electrònic a l'adreça transparencia@portade mariola.com .La butlleta de propostes es pot trobar al web de l'Ajuntament www.portademariola.com , o als edificis assenyalats.

El Govern municipal recorda que les propostes han d'estar relacionades amb inversions municipals i estar adreçades a millorar les condicions de vida del conjunt de la ciutadania de Banyeres de Mariola. El Govern farà una valoració de totes les propostes presentades per a poder conèixer millor les necessitats i els interessos del veïnat del poble.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Arrenca la jornada electoral amb l’obertura de més de 2.500 col·legis per anar a votar

barcelona

Els colons avancen a l’ombra de Gaza

Beirut

Catalunya, davant una nova cruïlla

Barcelona

Quinze opcions i sense mascareta

Girona
POLÍTICA

El periple del vot exterior

Barcelona
POLÍTICA

El sufragi no és universal

BARCELONA
Guerra a Gaza

Troben vuitanta cossos enterrats a tres fosses a l’hospital Al-Shifa

Barcelona
Pròxim Orient

Els Emirats Àrabs rebutgen la idea de participar en l’administració civil de Gaza

Barcelona
Perú

La fiscalia obre diligències contra Boluarte per encobrir el seu germà

Barcelona