Política

Compromís per Mislata denuncia la política d'inauguracions del govern local

La Coalició planteja davant les Corts una proposició per a regular les campanyes de publicitat institucional

A Mislata s'ha inaugurat una reurbanització de la plaça Joan XXIII, i per a aquesta inauguració ha acudit la consellera d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori MªJosé Salvador, l'alcalde Carlos Fernadez Bielsa i la majòria del regidors de l'equip de govern, entre els presents també estava el director general d'obres públiques, diputats, alcaldes i portaveus de la comarca, tots per eixir en una foto en la inauguració de la plaça.

En paraules de Javier Gil, regidor de Compromís per Mislata, la publicitat en les inauguracions “ha sigut utilitzada com instrument de propaganda pels distints partits en el poder” i “hem de canviar la forma de fer política, posant els interesos de la ciutadania per davant dels interesos dels partits”

Des de Compromís no comparteixen la utilització de diners públics per fer campanyes de publicitat institucional, que finalment són utilitzades per fer propaganda partidista. Compromís creu que la publicitat institucional ha de ser un instrument de difusió d'informació rellevant per a la ciutadania, per donar difusió a la prevenció dels seus riscos o protegir la seua salut.

De fet Isaura Navarro i Fran Ferri han presentat una proposició de Llei a les Corts Valencianes per regular la publicitat institucional, i que aquesta sea exclusivament en benefici de la ciutadania, sobretot en període electoral on es multipliquen els actes d'inauguració. També busca reduir les despeses en actes que no serveixen per a res i que suposen una elevada despesa econòmica i de temps.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia