Política

S'aprova la modificació urbanística del Privée

De nou, un tema tan delicat com el de la prostitució va passar ahir pel ple municipal de l'Ajuntament de Reus. En aquest cas, la decisió que havien de dirimir els regidors era si donaven el vistiplau a la modificació puntual del PGOU que afecta la situació urbanística del prostíbul Privée, situat a la C-14 –autovia de Salou–, i que afecta també l'entorn del cementiri, on s'efectuarien les reserves de sòl per a zones públiques. Una modificació puntual que va rebre els vots favorables de CiU, el PP, el PSC, ERC i Ara Reus, l'abstenció de Ciutadans i el vot en contra de la CUP.

De fet, el tràmit que va passar ahir pel ple ratifica l'aprovació inicial que ja es va dur a terme l'abril del 2008 i la provisional efectuada l'abril del 2014. Segons va explicar el regidor d'Urbanisme, Marc Arza, el motiu de tornar a presentar aquest punt en el ple municipal estava motivat perquè la conselleria d'Urbanisme havia demanat nous informes relacionats amb carreteres, l'aeroport i el ferrocarril. Els informes, finalment, han estat positius.

D'altra banda, i amb els vots favorables de tots els grups municipals excepte el de la CUP, es va aprovar consensuar dins del pressupost municipal per a l'any 2016 una partida pressupostària destinada a ajudar les empreses que contractin persones de la ciutat que estiguin en situació d'atur.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

Els proisraelians ataquen els universitaris propalestins a Los Angeles

barcelona
dinamarca

El govern introdueix el servei militar obligatori per a dones

barcelona
guerra a gaza

Washington estudia acollir refugiats palestins que han fugit de la Franja

barcelona
estats units

La policia desallotja els universitaris de Columbia crítics amb Israel

barcelona
Eleccions 2024

El català agafa protagonisme

Barcelona

Hora d’aplicar l’amnistia o prevaricar

Madrid

Retrocés dels drets laborals a Europa

Brussel·les

Comprar per abaixar lloguers

Girona
sentència a l’1-O

L’exili augmenta, ara pel Tsunami

barcelona