Política

Rivera: “Els valencians ja poden anar a votar sense tapar-se el nas”

El líder de Ciutadans assegura que el seu partit és la gran oportunitat per a lliurar-se del PP

“És hora que els valencians demostren que sí els importa que els roben i que volen que es gestione bé”

El president de Ciutadans i candidat a la Moncloa, Albert Rivera, ha recalcat aquest dissabte a València que el seu partit és “la gran oportunitat per als valencians” per a “llevar al PP sense votar als socialistes ni als nacionalistes” i perquè ara “poden anar a votar sense tapar-se el nas”. “El pròxim 20 de desembre podran tornar a situar la Comunitat Valenciana on es mereix, no amb identitats sinó amb gestió, fets, infraestructures”, ha garantit.

Rivera ha realitzat aquestes declaracions en un míting en el Museu de les Ciències de València davant més de 1.200 persones, que ha començat amb un minut de silenci per la mort dels policies espanyols en l'atemptat de Kabul, i on ha sigut rebut i acomiadat al crit de “president, president”.

Sobre aquest tema, ha recalcat que fins ara es deia que als valencians “els era igual la corrupció” però que en les últimes eleccions autonòmiques “ja no va ser així” gràcies a l'entrada de C's en moltíssims ajuntaments i en les Corts “on entrem amb molta força i ara podem competir”.

“És el moment que els valencians demostren que sí els importa que els roben i que volen que es gestione ben les coses”, ha recalcat Rivera, que ha subratllat: “ara per fi poden anar amb votar amb il·lusió, sense tapar-se el nas, amb un nou partit en el centre”.”

“Volem unir Espanya”

Així, ha defés la necessitat que València compte amb un representant de C's en el Congrés “no per a temes identitaris sinó perquè defense el Corredor Mediterrani i una reforma del sistema de finançament no per identitats o territoris sinó parlant de serveis i no de drets històrics”. “El principal serà quant costen els serveis públics, com es paguen i no tirant la culpa a uns altres, volem unir als espanyols no enfrontar-los. No una Espanya de Villarriba contra Villabajo”, ha assenyalat. “Sabem bé què és utilitzar la identitat per a tapar la mala gestió i enfrontar als territoris. Nosaltres farem el contrari: un Estatut d'Autonomia amb competència però que participe del projecte comú”, ha garantit.

Per això, ha insistit que s'ha d'anar a les urnes per a “votar amb il·lusió sense avergonyir-nos” i s'ha mostrat segur que aconseguiran “un gran resultat”. “Heu d'ajudar-nos a governar Espanya”, ha reclamat als presents. De fet, ha apuntat que cada vegada que ve a València són “molts més” perquè ells parlen de “gestió, de societat del Benestar, de serveis públics, del Corredor Mediterrani”. “El 20-D hem de guanyar a la Comunitat Valenciana”, ha postil·lat.

Rivera ha incidit en la necessitat d'arribar a un Pacte per l'Educació per a “no dividir als espanyols”, ha defensat el seu model de contracte únic per a crear “”treballs i salaris dignes i estables”. Sobre aquest tema, ha criticat que hi ha gent “molt mandrosa governant” i que per a aplicar les reformes que requereix Espanya es necessita “ser valent i tenir el coratge”. “Jo no els vaig a regalar xecs bebès ni prometre res més que la responsabilitat”, ha assegurat Rivera, que ha incidit: “no ens veuran prometre llocs de treball perquè no els creen els polítics sinó els empresaris”.

No promet

Així, ha criticat als qui prometen tant com si fóra una carta als Reis Mags, com a xecs bebès, els llocs de treball de Rajoy o Pablo Iglesias amb les jubilacions. “ Jo no els vull enganyar”, ha rebatut. “ Encara que estem en època nadalenca només prometem un programa que es puga complir”, ha assegurat.

Rivera ha advertit que si guanya el PP o el PSOE “no canviarà res perquè no faran canvis” mentre que Podem “vol fer canvis però per als seus, que estan intentant tot el dia enfrontant als uns i els altres”. “Nosaltres volem canvis viables i des del centre i a nosaltres no ens cauen els anells. Ens juguem qui fa el canvi: vull un canvi assenyat que represente a tots els espanyols i que siga millor”, ha postil·lat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia