Política

La CUP fa públiques les actes de les votacions de l'assemblea de Sabadell

També dóna a conèixer les instruccions i el reglament que van seguir els voluntaris que van recollir els vots durant l'assemblea extraordinària de diumenge passat

Assegura que està estudiant “tots els escenaris” per trobar una sortida política a l'empat de l'assemblea

La CUP ha fet públiques aquest dimarts el resultat de les votacions que es van fer diumenge passat a l'assemblea nacional extraordinària de Sabadell. També s'ha donat conèixer les instruccions i el reglament que van seguir les més de 200 persones voluntàries, escollides per sorteig, que es van encarregar de recollir els vots i fer les actes durant les votacions de l'assemblea. Així ho ha anunciat la CUP en un comunicat, en què, també ha anunciat que durant el debat del matí es va habilitar una urna per avaluar l'informe i la gestió de la comissió negociadora. El Grup Parlamentari va sortir, segons diu la nota, “reforçat” en rebre l'aval de 771 vots (81,73% dels vots), davant el 101 vots en contra (el 10,71%) i 71 vots en blanc (7,53%).

Segons el comunicat, l'assemblea de diumenge va ser la “més celebrada de la història de la CUP” i el seu desenvolupament “va ser impecable a nivell d'organització , garanties participació del conjunt de militància i simpatitzants”.

El Secretariat Nacional i el Grup Parlamentari es troba treballant per proporcionar a les assemblees locals i territorials les indicacions i procediments que permetin donar resposta als resultats de l'assemblea nacional. També està explorant tots els escenaris que permetin trobar una sortida política nova a l'actual situació en la que es troba el país.

En una circular enviada al conjunt de l'organització s'ha informat que s'està treballant per traslladar abans de dimecres al matí de tota la informació necessària per a la preparació de la reunió del Consell Polític + el Grup d'Acció Parlamentaria que està prevista pel proper cap de setmana.

El Secretariat de l'organització ha agraït “la paciència i la comprensió” del conjunt de la militància i els ha instat a estar amatents i preparats per reunir-se en assemblees locals i territorials “amb poc marge de temps” per tal d'afrontar nous escenaris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Els colons avancen a l’ombra de Gaza

Beirut

Catalunya, davant una nova cruïlla

Barcelona

Quinze opcions i sense mascareta

Girona

El periple del vot exterior

Barcelona

El sufragi no és universal

BARCELONA
Guerra a Gaza

Troben vuitanta cossos enterrats a tres fosses a l’hospital Al-Shifa

Barcelona
Pròxim Orient

Els Emirats Àrabs rebutgen la idea de participar en l’administració civil de Gaza

Barcelona
Perú

La fiscalia obre diligències contra Boluarte per encobrir el seu germà

Barcelona
política

Tot a punt per al 12-M: Més de 5,7 milions d’electors podran votar en 8.940 meses

barcelona