Política

Podem

“Deixi d'obeir els oligarques”

Si hi havia algun dubte sobre la possibilitat d'incloure Podem a l'acord d'investidura presentat pel PSOE i C's, ahir Pablo Iglesias es va encarregar d'esvair-lo. En la seva estrena a la tribuna d'oradors del Congrés, el secretari general de Podem va presentar una esmena a la totalitat a la candidatura de Pedro Sánchez, a qui va acusar de “capitular” davant el partit de Rivera. “El seu pacte és un compendi de vaguetats”, va afirmar Iglesias, que va assegurar que el pacte “impossibilita revertir els efectes més durs de la crisi”. Iglesias tampoc no va dubtar a l'hora d'acusar Sánchez d'obeir la veu dels poderosos que desaconsellen un pacte amb Podem. “Esperava una altra cosa d'un socialista”, va afirmar.

Iglesias tampoc no es va estar d'acusar el PP de tenir fills polítics del totalitarisme en les seves files i C's de ser partit de l'Íbex 35. El líder de Podem, però, va tornar a allargar la mà a Sánchez per crear un govern d'esquerres. “Negociï amb nosaltres un programa i un govern de canvi real, els números surten i vostè ho sap”, va afirmar, tot i que va advertir que per pactar li “exigiran garanties”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia