Demanen informació sobre un solar sense edificar a la ciutat de Badalona

Durant tot el matí d'ahir va semblar que l'operació esquitxaria la ciutat de Badalona. Els rumors sobre la imminent arribada a l'Ajuntament de la Guàrdia Civil no van parar de sonar a la plaça de la Vila i fins i tot es va convocar una reunió urgent al despatx de l'alcalde, Jordi Serra (PSC), que compagina aquesta tasca amb la de regidor d'Urbanisme i Territori. Cap al migdia, segons va confirmar Serra més tard, el consistori badaloní va rebre un requeriment judicial en què se'ls demanava informació sobre «un solar no edificat que està situat al terme municipal de Badalona».

El batlle badaloní no va voler detallar la ubicació d'aquest terreny però tot indica que es podria tractar d'un solar que la companyia Espais té adquirit al front marítim de Badalona, prop del port de la ciutat, i on tenia previst construir un edifici que la crisi del sector immobiliari va frenar. Això no obstant, en ser preguntat per si Prohinosa o Espais tenien promocions a Badalona, Serra va respondre que en aquell moment no li venien al cap.

L'alcalde de Badalona va voler deixar clar que l'Audiencia Nacional no havia ordenat cap escorcoll de l'Ajuntament i va garantir que des d'aquesta administració local «s'actuarà amb tota la transparència que calgui». Va qualificar les paraules del primer secretari del PSC, José Zaragoza, de «molt assenyades».

Serra no va comparèixer davant els mitjans de comunicació fins a dos quarts de sis. Durant el matí van anar passant per la plaça de la Vila molts ciutadans que, encuriosits per les notícies que circulaven, miraven de treure informació dels múltiples mitjans de comunicació que s'hi van concentrar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

Paneque defensa que les infraestructures ajuden l’economia

blanes
Estat espanyol

Núñez Feijóo acusa a Sánchez de “dimitir de la democràcia”

Barcelona

Badia (Comuns) proposa un Pla director d’allotjaments turístics

sant feliu de guíxols
Guerra a gaza

Hamàs estudia l’última proposta de treva d’Israel

Barcelona

Vergés considera que aquestes eleccions “van d’Illa o de Puigdemont”

palafrugell
política

La CUP veu viable moure’s amb transport públic a l’Alt Empordà

castelló d’empúries

El PP proposa una “autopista fiscal” per pagar els impostos més baixos

figueres
política

Aragonès demana el vot per evitar noves retallades

barcelona
Guerra a Europa

Rússia llança un nou atac massiu contra la xarxa elèctrica ucraïnesa

Barcelona