Política

Albert Gómez és el cap de llista de CiU a Palafrugell

Després de l'acord entre els dos partits sobre el repartiment dels primers llocs de la llista, Convergència es queda els números 2, 3, 5 i 6, i Unió, l'1, el 4 i el 7

Albert Gómez ja és oficialment l'alcaldable de CiU a Palafrugell. Això ha estat possible després de l'acord entre els dos partits sobre el repartiment dels primers números de la candidatura, que és el que va frenar l'acord en l'àmbit local i comarcal aquest dimarts passat. Segons l'acord, que s'ha pres entre les dues direccions del partit, a Barcelona, Convergència es queda els números 2, 3, 5 i 6, mentre que Unió es queda els números 1, 4 i 7. Fins ara, les dues formacions locals havien arribat a un acord respecte als dos primers, en què Convergència presentava l'arquitecte Fede Prats. “Acceptem l'oferta de Convergència, ja que apostem pel consens i el diàleg”, va afirmar ahir el president d'Unió a Palafrugell, Lluís Pujol. “Era una proposta raonable”, va dir el president de Convergència al Baix Empordà, Joan Català, que va participar en les converses de dimarts a la nit a Palafrugell.

L'elecció de Gómez com a candidat d'Unió a l'alcaldia de Palafrugell es va proposar ja fa nou mesos. Però no va ser fins divendres passat que Convergència de Palafrugell va elegir el seu candidat, i, a més, els d'Unió no en van tenir coneixement fins a la mateixa reunió de dimarts passat.

Gómez és botiguer, membre de l'agrupació de comerciants i del consell assessor de l'Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP). Prats, per la seva banda, és l'arquitecte municipal de l'Ajuntament veí de Mont-ras.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.