Punt divers

Activada l'alerta per l'avaria d'un camió amb 24.000 litres d'àcid clorhídric a Vinebre

TERRES DE L'EBRE

El Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (Cecat) ha activat aquest dilluns al vespre, a tres quarts de set, la fase d'alerta del pla especial d'emergències per accidents en el transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril a Catalunya (Transcat) per l'avaria mecànica que té un camió carregat d'àcid clorhídric al quilòmetre 74 de la carretera C-12, al seu pas pel municipi de Vinebre. El camió, que transporta 24.000 litres d'àcid clorhídric, presentava una petita fuita en el tap de registre.

Els efectius dels Bombers de la Generalitat que estan al lloc de l'incident ja han pogut taponar la fuita i resten a l'espera de l'arribada d'una altra cisterna que permeti fer el transvasament del producte. No hi ha hagut ferits a causa de l'incidient ni afectacions viàries, segons el Servei Català de Trànsit (SCT). Fins al lloc dels fets, s'hi han desplaçat tres vehicles dels Bombers de la Generalitat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.