Successos

JUDICIAL

Els Hopkins hauran d'anar setmanalment als jutjats

La justícia no localitza els pares del nen mort a Girona i es dicten ordres de cerca de la parella

Quan se'ls trobi, tindran l'obligació de comparèixer cada dilluns al jutjat

El jutjat que porta la instrucció del cas del nen de set anys que la vigília de Reis va ser trobat mort a casa seva, a Girona, vol augmentar el control respecte als pares del menor. Aquesta mesura es pretén aplicar després que, novament, no hagin estat localitzats en una de les darreres adreces que el matrimoni va fer constar, a Riba-roja de Túria, al País Valencià. La justícia hi volia contactar perquè es traslladessin a Girona per firmar els tràmits del funeral de la criatura i donessin permís per tal que sigui enterrat de beneficència. Després de diversos intents, però, no se'ls va trobar. Segons indica la interlocutòria, la Policia Local de Riba-roja es va dirigir al domicili indicat per citar-los, però ja no hi residien. Es tracta d'una situació que es repetia perquè, anteriorment, tampoc se'ls havia pogut localitzar a la demarcació de Tarragona, on van estar treballant en una granja. Com a conseqüència, el jutjat d'instrucció número 1 de Girona va dictar ordres de recerca, detenció i entrega contra Bruce Edwin i Schrell Darlene Hopkins. Un cop siguin interceptats i els arrestin, els imposaran com a mesura cautelar l'obligació de comparèixer al jutjat cada dilluns i quedaran en llibertat.

El seu advocat, Christian Salvador, subratlla que els Hopkins mai han estat evadits de la justícia i que ell mateix sempre ha informat dels seus llocs de residència tant al jutjat com a la Dgaia, sota la tutela de la qual estan els altres dos fills: “Quan van marxar de Girona vaig comunicar que estaven a Santa Maria de Palautordera; després, a prop de Tarragona i a Riba-roja de Túria. I ara, tant el jutjat com la Dgaia saben que, des del passat 10 d'octubre viuen en un habitatge de Barcelona, gràcies a l'ajuda de Creu Roja.” A banda, com que el nen continua al dipòsit forense, el jutjat ha ordenat que, amb independència del consentiment dels pares, la funerària i l'Institut de Medicina Legal de Girona facin els tràmits per a l'enterrament de beneficència del petit Caleb Hopkins.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia