Enxampat un conductor a Oliola circulant a 207 km/h en un tram limitat a 100

Els Mossos d'Esquadra van enxampar dissabte a la carretera C-14, al terme d'Oliola (Noguera), un vehicle de la marca Porsche circulant a 207 km/hora en un tram de carretera on la velocitat màxima permesa és de 100. Els fets van tenir lloc a dos quarts d'una del migdia de dissabte al quilòmetre 121 de la C-14. Davant els fets la policia va obrir diligències penals al conductor del turisme per excés de velocitat. Altrament, els mossos van interceptar dimecres un conductor veí de les Borges Blanques conduint begut i superant el límit de velocitat permesa. L'home va ser detingut en adonar-se els mossos que tenia pendent una ordre de cerca i captura d'un jutjat de Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental).

Dimecres a tres quarts de quatre de la tarda en un control de velocitat, els mossos van enxampar aquest conductor, un veí de les Borges Blanques de 39 anys, quan circulava a 169 km/h pel quilòmetre 527 de l'autovia A-2, al terme de Ribera d'Ondara (Segarra) en un tram de limitat a 100. La policia va aturar el vehicle al quilòmetre 532, al terme de Montmaneu (Anoia). En ser sotmès a la prova d'alcoholèmia, el conductor va sobrepassar la taxa penal permesa d'alcohol en aire expirat, donant un resultat de 0,66 mg/l. Davant aquests fets, els mossos van obrir diligències penals al conductor. Així mateix, els agents van adonar-se que l'home tenia pendent una ordre de cerca i captura establerta pel Jutjat número 6 de Cerdanyola del Vallès, motiu pel qual va ser detingut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.