Successos

Menys fets delictius al delta de l'Ebre

Jané alerta de no caure en “cofoismes” en temes com la droga

Els fets delictius han baixat del 9,2% a Amposta el darrer any. “Molt més que en el conjunt de Catalunya”, va assenyalar ahir el conseller d'Interior, Jordi Jané, que va presidir les juntes locals de seguretat de la capital del Montsià i Deltebre. La mitjana de fets delictius en ambdós municipis se situa per sota de la mitjana catalana. El nombre de robatoris amb força a domicilis també s'ha reduït notablement.

“Això és gràcies a la bona tasca i coordinació de tots els cossos policials”, va destacar ahir Jané, que va alertar de no caure en “cofoismes”: “Hi ha temes que ens continuen preocupant, com el de la droga.” A la capital del Montsià han augmentat les actuacions i el nombre de detencions en aquest àmbit el darrer any i a Deltebre la recent operació Samurai ha permès la desarticulació d'una banda organitzada dedicada al tràfic de drogues, amb la detenció de vint persones, tretze de les quals són a la presó.

Precisament a Deltebre Jané va anunciar que s'estudiarà la possibilitat de fer patrulles mixtes entre policia local i Mossos d'Esquadra.

A Deltebre i a Sant Jaume d'Enveja, Jané també va signar ahir convenis en virtut dels quals se cediran emissores de la xarxa de radiocomunicacions d'emergències de la Generalitat RESCAT a les associacions de voluntaris de protecció civil.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia