Successos

Successos

Tercer detingut pel cas dels Ferrari falsos

El capitost de la trama tenia 950 testos de marihuana al taller de Sils

La Policía Nacional va confirmar ahir la detenció d'un tercer implicat en el cas del taller clandestí de Sils on falsificaven vehicles de gamma alta. Una setmana després de l'operació policial, s'han pogut conèixer més detalls del cas. Com per exemple que el capitost de la trama no només falsificava els vehicles sinó que a més al taller hi cultivava marihuana. En l'entrada i escorcoll al garatge situat al polígon industrial de Sils, la Policía Nacional hi va trobar gairebé un miler de testos i una instal·lació per al cultiu de la marihuana.

Tot plegat es destapa després de la confiscació a Benidorm d'un vehicle que simulava l'aparença d'un Ferrari, vulnerant els drets de propietat industrial de la marca. La policia espanyola va obrir llavors una investigació que va portar a la identificació del responsable del muntatge i la seva posterior venda a través de webs de venda de segona mà.

En el moment de l'operació del 7 de febrer, que es va fer en col·laboració amb la Policia Municipal de Sils, dins del taller clandestí hi havia dues persones, que van acabar sent detingudes. A més, els agents van confiscar uns catorze vehicles, que estaven a mig muntar. Entre les rèpliques hi havia marques com ara Ferrari i Lamborghini.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia