Successos

pobresa energètica

Termini extra per a la família de Vilagrassa

Endesa es compromet a no tallar el subministrament fins la setmana que ve

La companyia elèctrica Endesa allargarà almenys fins dilluns el subministrament elèctric a la família de Vilagrassa que ocupa un habitatge de la Sareb i que des de fa dos mesos disposa d'un comptador provisional. En un principi, la família només tenia garantit el subministrament elèctric fins avui, dimecres, però la companyia ha acceptat allargar uns quants dies més la concessió. Dilluns una vintena de membres de l'Aliança contra la Pobresa (APE) es van tancar a la seu de l'elèctrica, al carrer Vilanova de Barcelona, per reclamar que no es tallés el subministrament a la família.

Amb la mediació de la Generalitat, les parts s'havien de reunir demà al matí, però aquesta trobada s'ha ajornat fins la setmana que ve perquè l'afectada no es podia absentar de la feina, i serà aleshores quan es podrà acordar una solució.

Endesa al·lega que no poden donar d'alta el subministrament a un habitatge que es considera ocupat, un punt que nega la portaveu de l'APE, Maria Campuzano, que, a més, acusa l'elèctrica de falta de voluntat per resoldre aquesta qüestió.

L'alcalde de Vilagrassa, Jordi Serés, ha remarcat que el Consell Comarcal de l'Urgell, l'Ajuntament, i la Sareb els han ofert fins a tres habitatges diferents, que la família ha rebutjat. Serés ha dit que la família “ha d'acceptar les solucions que els proposen les administracions”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia