Busquen entre la brossa de la incineradora el cos d'una noia assassinada a Pineda

El presumpte autor és el seu xicot, que ja ha estat detingut al seu país, Romania, i hauria confessat el crim

La jove romanesa, de vint anys, vivia des de feia un any i mig amb la seva família a Santa Susanna i tenia una relació sentimental amb l'home detingut que compartia pis amb altres companys a l'edifici on hi ha situada l'oficina de Correus, al carrer Santiago Rusiñol de Pineda de Mar. La setmana passada, els pares de la noia van denunciar-ne la desaparició. Els Mossos van obrir una investigació i van intentar contactar amb les persones més properes. Una d'elles era la seva parella, a qui no es va poder localitzar perquè havia marxat del país. Fonts properes a la investigació assenyalen que l'home hauria estat detingut per la policia romanesa per alguna altra causa pendent. Mentre era detingut, hauria arribat la petició d'informació dels Mossos als seus homòlegs de Romania, i l'home hauria acabat confessant el crim. Segons les mateixes fonts, el presumpte autor hauria explicat que va matar la dona amb una arma blanca al seu pis de Pineda i que es va desfer del cos llençant-lo en un dels contenidors més propers, que estan situats al carrer Colom.

Un cop coneguda la confessió, la policia catalana hauria començat la investigació per trobar proves concloents. Els agents de la unitat científica van recollir mostres de sang humana de les parets de l'edifici i dels contenidors, que van ser precintats i substituïts per uns de nous. Fonts de l'Ajuntament de Pineda van confirmar ahir que el camió que va recollir les escombraries d'aquella zona la setmana passada també ha estat precintat i retirat del servei fins que es comprovi si hi ha restes humanes. Finalment, es va donar ordre a la planta incineradora de Mataró que no cremés la brossa provinent de Pineda de Mar fins diumenge passat. Els agents continuen encara ara sense èxit buscant la noia en la muntanya d'escombraries. Es dóna el cas que Pineda s'afegeix avui a la commemoració del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere i està previst que en algun dels actes es faci referència a aquest cas, que ha trasbalsat la població. Tot i que la investigació dels Mossos s'ha dut aquests dies amb molta reserva i el jutge ha decretat el secret de sumari, els moviments de la policia han alertat els veïns del barri i les informacions s'han escampat per tot el municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.