Successos

judicial

assassinat d'agents rurals

Veten la caça a l'amic del caçador d'Aspa

El jutjat resol suspendre l'home que tenia a nom seu l'arma del crim

El jutjat d'instrucció número 4 de Lleida ha suspès la llicència d'armes i de caça a l'amo de l'escopeta que va usar el caçador homicida d'Aspa per matar dos agents rurals el 21 de gener. L'Associació Professional d'Agents Rurals de Catalunya ha valorat que això suposa una prohibició per participar en caceres i, igualment, l'home tampoc no podrà obtenir una nova llicència. Aquesta era una mesura cautelar demanada pel lletrat de la Generalitat seguint les indicacions del Departament d'Agricultura.

Aquest caçador va declarar la setmana passada al jutjat i va quedar en llibertat amb càrrecs com a presumpte cooperador necessari en un delicte de tinença il·lícita d'armes. La Guàrdia Civil ja li va imposar una sanció i li va retirar totes les armes que tenia a nom seu.

L'home, que tenia al seu nom l'escopeta amb què es va cometre el crim d'Aspa, va explicar al jutjat que se l'havia descuidat dos dies abans del crim al vehicle d'Ismael Rodríguez, autor confés dels fets, quan tots dos, que eren amics, van anar junts a un vedat.

Dies abans aquest caçador havia anat amb Rodríguez a la Guàrdia Civil per canviar el nom d'aquesta escopeta i de dues armes més perquè al seu amic li caducava la llicència i se les va quedar ell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia