Successos

L'acusat de fer una fel·lació a un avi assegura que és innocent

El fiscal demana 9 anys de presó per a l'extreballador d'un centre geriàtric de l'Hospitalet, que afirma que estava netejant l'usuari de forma habitual

L'home acusat d'haver practicat una fel·lació a un avi quan treballava com a auxiliar en un geriàtric de l'Hospitalet de Llobregat el gener del 2016 ha assegurat aquest dimarts en el judici que és innocent i que l'únic que estava fent aquell dia era netejar l'usuari, que patia una demència severa, de forma habitual en la cadira del bany. En canvi, l'única testimoni dels fets, una altra treballadora auxiliar, ha sostingut que va veure “clarament” que s'havia introduït a la boca l'òrgan genital de l'avi. Dues treballadores del centre han puntualitzat que aquest tipus d'higiene obliga a apropar-se molt a l'usuari, i de vegades fins i tot a agenollar-se, per rentar bé totes les parts i consideren difícil que l'acusat pogués estar practicant una fel·lació per la posició de l'avi a la cadira, ja que els genitals cauen pel forat que té el seient. El fiscal, però, ha subratllat que la testimoni directa no s'ha contradit i ha mantingut l'acusació d'un delicte agreujat d'abusos sexuals, pel qual demana una pena de 9 anys de presó.

Text



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia