Successos

seguretat

robatoris amb violència

Troben les eines dels lladres dels parquímetres

La policia local de Banyoles va localitzar dos dels calaixos dels parquímetres saquejats la matinada de dissabte i una pota de cabra i dos tornavisos de grans dimensions que van llençar els lladres després de buidar les monedes de les màquines expenedores dels tiquets d'aparcaments. La policia ha analitzat les eines dels lladres per si hi havien quedat empremtes i prova de localitzar on les podien haver comprat per intentar trobar pistes per identificar els autors del saqueig. La matinada de dissabte van esbotzar tres parquímetres, tots pels volts de la zona de Correus, però quinze dies abans ja havien rebentat una altra màquina. Es calcula que els lladres van obtenir un botí que pot superar els 3.000 euros en monedes, ja que el dia de l'assalt feia dies que Mifas, entitat que gestiona el servei de parquímetres, no havia fet la recaptació. Aquesta circumstància fa sospitar que els lladres fossin de la zona i coneguessin la mecànica de recollida dels diners i el dia que hi podia haver més capital.

A banda dels diners en metàl·lic que van aconseguir, els danys a les màquines, noves i instal·lades feia molt poc, poden pujar a uns 8.000 euros.

Mifas està estudiant posar càmeres als parquímetres i també fer la recollida de la recaptació més sovint que fins ara.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia