Successos

Alerten d'una allau de robatoris a Sant Pere de Vilamajor

El veïns denuncien furts en molts masos que han esdevingut segones residències

Veïns de Sant Pere de Vilamajor alerten que hi ha una onada de robatoris als masos, molts dels quals ara són segones residències. A finals de març, els pares de l'Oriol C. Fernández van ser víctimes d'un d'aquests furts. Fernández explica que els lladres van aprofitar que no eren a casa per entrar esquivant totes les mesures de seguretat, com alarmes, i forçant reixes i finestres. Un cop dins, els lladres no es van emportar gaire res: “Una escultura petita, un tallaungles...” Troba estrany tot el que es van emportar i sospita “que volien maquinària del camp o un tallagespa”.

Els Mossos d'Esquadra admeten que hi va haver un increment del nombre de robatoris entre el mes de desembre i el gener. Però ara “les xifres de robatoris en aquesta zona són absolutament normals”, asseguren. Segons els agents, els furts els perpetuen delinqüents locals que solen endur-se coses de poc valor que poden vendre amb certa facilitat al mercat negre.

Versió diferent

Oriol C. Fernández els contradiu i assegura que s'han donat casos en què han entrat un cop en un d'aquests masos per mirar què hi havia i hi han tornat més ben preparats per emportar-se el que no van poder endur-se la primera vegada. Cansats d'aquests fets, una vintena de veïns de Sant Pere de Vilamajor i també de Montseny han articulat un grup de WhatsApp i s'alerten quan veuen algun desconegut per la zona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia