Successos

seguretat

balanç de delictes

Nova reducció de delictes a Cambrils

Aquestes infraccions baixen per segon any consecutiu

Els delictes més nombrosos van ser contra el patrimoni

El nombre de delictes a Cambrils va baixar un 5,7% durant el 2016 i per segon any seguit es van registrar dades positives en aquest sentit. En nombres absoluts, el 2016 es van cometre a Cambrils 2.398 delictes (144 menys que el 2015), dels quals 1.941 van ser contra el patrimoni, 259 contra les persones, 134 relatius al trànsit, 14 contra l'ordre públic i 7 contra la salut pública.

Aquestes van ser algunes de les dades que es van posar sobre la taula dilluns passat, 3 d'abril, en la reunió de la junta local de seguretat, formada per l'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; el delegat del govern a Tarragona, Òscar Peris; el director dels serveis territorials d'Interior a Tarragona, Joan Carles de la Monja; la regidora de Protecció Ciutadana de l'Ajuntament de Cambrils, Yolanda Quílez, i comandaments de la Policia Local, els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil.

Durant el 2016 la Policia Local de Cambrils va efectuar un total de 37.771 serveis i va rebre 29.302 trucades a la sala de comunicacions. També van destacar actuacions preventives com ara els controls en matèria de trànsit d'alcoholèmia, drogues i velocitat, o bé l'educació cívica i viària a les escoles i els tallers sobre assetjament escolar, violència de gènere i en l'àmbit de la llar.

En la reunió també es va fer el seguiment dels 22 objectius i les 54 accions del pla local de seguretat, com per exemple les illetes de l'avinguda Diputació per reduir la velocitat, els estudis policials sobre trànsit i pacificació, i les actuacions de millora de la senyalització i reparacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia