Successos

Troben mort l'home desaparegut al Pantà Gros de Vall-llossera

Una unitat de busseig dels Bombers el va localitzar a uns vint metres de la riba

Una unitat de busseig dels Bombers de la Generalitat va localitzar ahir cap a les 20.10 h el cos sense vida de l'home de 50 anys que havia desaparegut a l'interior del Pantà Gros de Vall-llossera, al nucli dels Hostalets de Balenyà, al municipi de Balenyà. Tot fa pensar que l'individu es va ofegar quan nedava a uns vint metres de la riba, tot i que l'autòpsia haurà de determinar la causa de la mort. Fins al lloc dels fets s'hi va desplaçar una unitat de la policia científica.

Els fets van tenir lloc ahir a la tarda, quan el banyista va entrar a l'aigua però no en va sortir. Una dona que l'acompanyava va denunciar la desaparició als Mossos a les 17.47 h. Segons la denunciant, l'home estava a uns quinze metres de la riba quan no se'l va veure més. En les tasques de recerca hi van treballar tres dotacions dels Bombers, sis patrulles dels Mossos i dues unitats subaquàtiques (Mossos i Bombers).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia