Successos

Pintades a favor de Tracjusa a la seu d'ERC

La seu d'Esquerra Republicana de Catalunya de les Borges Blanques, situada al carrer Via Aurèlia, va aparèixer ahir amb diverses pintades als vidres de la porta d'accés i de la façana exterior on s'hi pot llegir “Tracjusa, Sí”. A través de les xarxes socials, la secció local d'ERC va responsabilitzar directament de l'acció al president de l'associació Gestió Agroramadera de Ponent (GAP) –entitat que agrupa uns 160 ramaders de la comarca i que està tramitant la reobertura de de la planta de purins de Tracjusa- i regidor del PDeCAT a Puiggròs (Garrigues), Eduard Cau, instant-lo a “deixar d'assenyalar i coaccionar ERC”. “Continuarem defensant la salut de les persones i la qualitat del medi ambient, per sobre de quatre pintades ridícules i de retòriques buides”, van apuntar els republicans. Aquesta setmana, Cau va acusar ERC de fer un “ús partidista” de la seva oposició al projecte de la nova Tracjusa i va reclamar el suport d'Agricultura.

ERC sosté el seu rebuig al fet que les instal·lacions de Tracjusa puguin tornar a funcionar utilitzant per a l'assecatge dels purins la gasificació de combustibles derivats de residus (CDR), en lloc de fer-ho mitjançant la cogeneració amb gas natural com havien funcionat fins al 2014, quan la planta es va veure obligada a tancar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia