Els acusats de violar una prostituta a Sant Feliu de Buixalleu ho neguen, però un admet que la va robar

El ministeri fiscal va mantenir ahir les peticions de penes que van de 4 anys i mig a 18 anys de presó per a Francisco Javier Rodríguez Altamira, Maria Dolors Tresserras Riu i Marc Xamani Vilafort, acusats d'haver assaltat en dues ocasions una prostituta i d'haver-la violat, a la carretera C-35, al terme municipal de Sant Feliu de Buixalleu.

Els fets, segons l'acusació pública, van passar el 10 de febrer del 2006 quan Francisco Javier Rodríguez i Maria Dolors Tresserras es van acostar a la prostituta que treballava al punt quilomètric 68,5 de la carretera C-35, al terme municipal de Sant Feliu de Buixalleu, amb el cotxe que conduïa el primer i, després de sol·licitar els seus serveis i de portar-la a un lloc discret, li van posar un ganivet al coll i li van prendre la bossa, en la qual tenia 115 euros. Al cap de dos dies Rodríguez hi va tornar, aquesta vegada acompanyat de Marc Xamani, i quan es van quedar sols amb la noia en un lloc discret també li van posar un ganivet al coll i li van prendre 120 euros que tenia i les claus del seu domicili. Tot seguit, segons el ministeri fiscal, Rodríguez va obligar la noia a fer-li una fel·lació i després la va penetrar vaginalment contra la seva voluntat i fent ús de la força. L'acusació pública assenyala que mentre Rodríguez violava la noia, Xamani estava en actitud vigilant.

Rodríguez va admetre que havia robat la dona, però va negar que l'hagués violat. Maria Dolors Tresserras va negar que hagués acompanyat Rodríguez; i Xamani va dir que es pensava que es tractava de gastar una broma a la prostituta però que no sabia res de robatoris ni de violacions. La defensa de Rodríguez va demanar dues penes d'un any i mig cadascuna pels robatoris amb violència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.