Atraquen una gasolinera a Cassà i una a Viladamat i abandonen el ciclomotor

Dos homes que anaven a cavall d'un ciclomotor van atracar dimarts, uns minuts abans de les set de la tarda, la gasolinera Galp, de Cassà de la Selva, i quan faltaven pocs minuts per les nou vespre, dos homes que també van arribar en ciclomotor i que podrien ser els mateixos van atracar la gasolinera BP, de Viladamat. El ciclomotor que van fer servir els lladres, de ratlles blanques i vermelles, va ser trobat per un veí de Viladamat l'endemà, abandonat a pocs metres de la gasolinera atracada.

Els lladres que van assaltar la gasolinera de Cassà de la Selva no es van treure en cap moment el casc i van amenaçar l'empleat amb una pistola. El van fer seure a terra i van arreplegar els diners que hi havia a la caixa, uns 500 euros. Les càmeres de seguretat els van poder enregistrar i els Mossos van poder agafar empremtes al taulell de la botiga de la gasolinera, ja que almenys un dels lladres no duia guants posats.

A Viladamat, els lladres van actuar de forma molt semblant i també van obtenir un botí d'uns 500 euros. Però aquí només un dels dos homes es va dirigir a l'empleada de la gasolinera que ja s'estava preparant per tancar caixa perquè s'acostava l'hora de plegar. L'altre home, més gras, es va quedar damunt la moto. L'atracador li va ensenyar una pistola «grossa» i li va ordenar de forma imperiosa i en castellà: «Seu». Ella va seure a terra i el lladre va agafar els diners i es va queixar: «N'hi ha d'haver més!» L'empleada, abans d'aixecar-se de darrere el taulell, va esperar a sentir la fressa de la porta per assegurar-se que havien marxat i quan va sortir ja no va veure els lladres. L'endemà un veí li va dir que havia trobat una moto abandonada i va resultar que era la que duien els lladres. Els Mossos l'inspeccionen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.