Condemnen els acusats d'haver assaltat una prostituta a Sant Feliu de Buixalleu

Li van robar els diners dos cops i un d'ells, a més, la va violar

El tribunal de la secció tercera de l'Audiència considera provat que el 10 de febrer del 2006 Javier Rodríguez i Maria Dolors Tresserras, aquesta amagada als seients de darrere del cotxe que conduïa Rodríguez, es van aturar al punt quilomètric 68,5 de la carretera C-35 a Sant Feliu de Buixalleu on exercia una prostituta. Allà Rodríguez va requerir els serveis de la prostituta i després de portar-la amb el cotxe a un lloc reservat, els dos acusats li van prendre 115 euros amenaçant-la amb un ganivet.

Segons la sentència, de la qual ha estat ponent el magistrat Manuel Jaén, al cap d'un parell de dies Rodríguez hi va tornar, aquesta vegada amb Marc Xamani, que conduïa el vehicle de Rodríguez, el qual estava amagat als seients de darrere. Aquella vegada va ser Xamani qui va requerir els serveis de la prostituta i immediatament, entre tots dos, li van robar 120 euros també amenaçant-la amb un ganivet. Tot seguit Xamani va marxar i Rodríguez va violar la prostituta.

La noia va retenir a la memòria la matrícula, la marca, el model i el color del cotxe, i amb aquestes dades va denunciar els fets als Mossos d'Esquadra. Aquests van muntar un servei de vigilància a la zona on els agents van localitzar el vehicle i en aquell mateix moment la prostituta el va identificar i també el seu conductor, Ramírez.

El tribunal, que ha condemnat Ramírez a un total de deu anys de presó per violació i per robatori amb violència i intimidació, li ha aplicat els atenuants analògics d'haver confessat els fets –excepte la violació–, de drogoaddicció i de reparació del dany perquè va tornar els diners robats. Maria Dolors Tresserras ha estat condemnada a quatre anys, tres mesos i un dia de presó per delicte de robatori amb violència i intimidació amb l'agreujant de reincidència. Marc Xamani ha estat condemnat a tres anys i mig de presó per aquest mateix delicte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.