Dos morts en accidents de trànsit a l'Ametlla de Mar i Balaguer

Dues persones van morir ahir en dos accidents de trànsit a la xarxa viària catalana. El primer sinistre va passar a dos quarts de sis de la matinada a l'AP-7, a l'alçada de l'Ametlla de Mar (Baix Ebre). Un home, de 54 anys i de nacionalitat espanyola, va perdre la vida en sortir-se de la via el camió articulat que conduïa. En el sinistre, en el qual no es va veure implicat cap altre vehicle, hi van participar tres dotacions dels Mossos d'Esquadra i cinc de Bombers.

El segon sinistre mortal es va produir a les onze del matí a la C-12, a l'altura de Balaguer. Un xoc entre un turisme i una furgoneta lleugera va acabar amb la vida del conductor del primer vehicle, de 60 anys i veí de Castelló de Farfanya (Noguera). El conductor de la furgoneta va resultar ferit greu i va ser traslladat a l'hospital Arnau de Vilanova, de Lleida. En l'accident van participar quatre dotacions dels Mossos i dels Bombers.

Amb aquestes dues víctimes ja han mort 28 persones durant el desembre a la xarxa viària catalana, el pitjor balanç mensual de l'any –fins ara era el març, amb 27 víctimes– i el desembre amb més morts des de fa més de nou anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.