Successos

Tres detinguts a Badalona per un intent de segrest a Alella

Els Mossos d’Esquadra i la policia local de Badalona van detenir dimecres a la tarda tres persones per un intent de segrest d’un home a Alella. Els fets es van iniciar al municipi maresmenc, al voltant de les cinc de la tarda, quan els tres detinguts van agafar l’home i el van fer entrar dins d’un cotxe. Els Mossos d’Esquadra van localitzar el vehicle i llavors va començar una persecució per la B-20 fins al terme municipal de Badalona. A l’altura del centre comercial Màgic Badalona, una hora després, es va poder aturar el vehicle sospitós i els seus tres ocupants en van sortir per intentar escapar-se. Un d’ells va ser detingut pels Mossos a l’interior de la superfície comercial; l’altre, als afores, i el tercer individu va ser arrestat per la policia local badalonina.

Els agents van trobar l’hostatge dins del vehicle en bon estat de salut. Tot i que es desconeixen els motius d’aquest intent de segrest, fonts properes al cas apunten que els quatre implicats (segrestadors i hostatge) eren de nacionalitat estrangera. Els arrestats estan ara en espera de passar a disposició judicial.

D’altra banda, ahir al matí, la policia local de Premià de Mar va detenir un individu que estava a punt d’obrir un cotxe al carrer Jacint Verdaguer, entre la riera i el carrer Marina. La policia havia rebut l’avís d’alguns veïns sobre la presència d’una persona amb actitud sospitosa, fet que en va facilitar la detenció. Posteriorment, va ser traslladat a la comissaria dels Mossos i avui passarà a disposició judicial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia