Successos

Aficionats als drons es troben a Castellbell

El municipi bagenc acollirà el festival DroneWorld Fest el 9 i el 10 de setembre

Castellbell i el Vilar treballa en els darrers detalls del Droneworld Fest, una trobada adreçada a aficionats als drons que tindrà lloc els dies 9 i 10 de setembre. L’esdeveniment posa el focus en l’ús lúdic i recreatiu que cada vegada més persones fan d’aquests aparells, ja sigui pel gaudi de fer-los volar o bé per captar vídeos i fotografies espectaculars.

El festival vol posar en contacte totes les persones aficionades als drons que tinguin interès a compartir experiències, a resoldre dubtes i a fer comunitat. L’organització, que va a càrrec de l’empresa FlyAway i Mundodron, amb el suport de l’Ajuntament de Castellbell, espera prop de mil assistents procedents de tot Catalunya i de la resta de l’Estat espanyol. Durant tot el cap de setmana es podrà assistir a una oferta d’activitats àmplia a la zona esportiva. Hi haurà discjòqueis, circuits d’habilitat, demostracions i zona d’acampada. L’esdeveniment tindrà lloc al camp de futbol, al poliesportiu i a les dues pistes de tennis i s’habilitarà l’espai d’aparcament com a espai d’acampada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia